Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου

Ενημερώθηκε: 25/11/17 - 00:03

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 25 - 26 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα από αυτά που θα είστε έτοιμοι. Βρίσκεστε μέσα σε μια περίοδο έντονης αναζήτησης επαγγελματικών στόχων και πολύ πιθανόν να υπερβείτε την εκτίμηση που έχετε για τις δυνατότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη αυτό το διήμερο, σας κάνει περισσότερο ανασφαλείς σε θέματα επαγγελματικά. Θα θελήσετε βέβαια να ολοκληρώσετε κάποιο δημιουργικό σας έργο, αλλά και θα κάνετε πραγματικότητα μία προσωπική υπόθεση που είχε καθυστερήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό το διήμερο ίσως να πρέπει να ξανασκεφτείτε με μεγαλύτερη υπομονή κάποια προσωπικά θέματα. Η μέρα αυτή δεν ευνοεί τις συζητήσεις και τις αποφάσεις για το οποιοδήποτε θέμα. Κρατείστε απόσταση από προβληματικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε σε μία γόνιμη περίοδο, που πολύ πιθανόν να θελήσετε να ανανεωθείτε πρώτα από όλα εσωτερικά. Τα άτομα του περιβάλλοντος σας θα βρίσκονται πιο κοντά σε σας και στην συναισθηματική επιλογή που τυχόν κάνετε.

ΛΕΩΝ: Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια γόνιμη μέρα, που θα μπορέσετε να κάνετε πάρα πολύ σημαντικά πράγματα. Ίσως να φροντίσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ώστε να πάρει τον δρόμο που επιδιώκετε. Οικονομικά θα πρέπει να μην είστε ριψοκίνδυνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία πρόταση για ένα επαγγελματικό δείπνο, θα αποβεί πολύ σημαντική. Η Σελήνη την Κυριακή περνά απέναντι από το ζώδιο σας και θα αυξήσει την δημοτικότητα σας και θα σας φέρει πολύ κοντά με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΙΟΣ: Οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν αρκετά αυτό το διήμερο. Βέβαια μην θεωρήσετε ότι δεν θα επιλυθούν σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Να προσέξετε πολύ αυτά που θα πείτε σε δικά σας άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε σειρά στα θέματα που σας απασχολούν. Τα συναισθηματικά σας, θα έχουν μία διαφορετική πορεία, πολύ καλύτερη από πριν. Οικονομική ανασφάλεια που γρήγορα θα αντιμετωπιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο σύντροφος σας, θα σας κουράσει με την περίεργη συμπεριφορά του. Μην στεναχωριόσαστε και αφήστε το Σαββατοκύριακο να φύγει χωρίς να αναλύετε τα πάντα. Οι αντιδράσεις των άλλων δεν θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά στο να είστε ήρεμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε με τον καλύτερο τρόπο σοβαρά ζητήματα. Μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις οι σχέσεις θα δεθούν πολύ περισσότερο. Θα δυσκολευτείτε βέβαια να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αφήστε το αυτό για την Δευτέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :Αυτό το διήμερο ζητήστε από τον εαυτό σας και τους άλλους λίγη ανεμελιά και διασκέδαση. Είναι το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας για να ανέβει η ψυχολογία σας. Δεν υπάρχει λόγος να μάχεστε για κάτι που το αποτέλεσμα του θα είναι το ίδιο, είτε με προσπάθεια, είτε όχι.

ΙΧΘΥΕΣ :Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής σε πολλούς τομείς. Ανανεώστε λοιπόν τις σκέψεις σας και μαζί την ψυχολογία σας κάνοντας κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μία έξοδο με φίλους, είναι πολύ πιθανόν ότι σας χρειάζεται.