Παναθηναϊκός: Δεν κάνει προσφυγή ο Μολέντο!

 
Παναθηναϊκός: Δεν κάνει προσφυγή ο Μολέντο!

Ενημερώθηκε: 29/11/17 - 20:13

Αντρίκεια κίνηση από τον Ροντρίγκο Μολέντο! Το ραντεβού της διοίκησης του τριφυλλιού με την πλευρά του Βραζιλιάνου ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αν μη τι άλλο ο "βράχος" της πράσινης άμυνας έδειξε ξεκάθαρη πρόθεση να βάλει πλάτη στα προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο.

Ο εκπρόσωπός του, λοιπόν, διαβεβαίωσε πως ο Μολέδο δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή για να κερδίσει την ελευθέρας του και μοιραία να βάλει σε κίνδυνο τον Παναθηναϊκό.

Ξεκαθάρισε, δε, πως ο Βραζιλιάνος θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το τριφύλλι, αν μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου αλλάξει κάτι στο ιδιοκτησιακό, αλλά αυτό δείχνει εξαιρετικά απίθανο να συμβεί... Όπως και να ΄χει, όμως, φανερώνει τη στάση του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα.

Αν, λοιπόν, δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στις επόμενες 15 μέρες, τότε ο μάνατζερ του Μολέδο αναμένεται να φέρει τον Ιανουάριο αξιόλογη πρόταση για να πωληθεί ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός (αφού είναι αδύνατο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες να παραμείνει στην ομάδα).

Κι αυτό διότι ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό χωρίς η ομάδα να κερδίσει κάποιο οικονομικό αντίτιμο, παρά το γεγονός πως από τον Ιανουάριο θα είχε την ευκαιρία να υπογράψει όπου ήθελε, χωρίς να δώσει αναφορά σε κανέναν, δεδομένου πως το τρέχον συμβόλαιό του με τους πράσινους εκπνέει το καλοκαίρι.