Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μανωλόπουλος!

 
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μανωλόπουλος!

Ενημερώθηκε: 07/12/17 - 18:36

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς έχει ήδη ενημερωθεί για την απόφαση του ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο, και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση που θα "γράψει" το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα των κιτρινόμαυρων (με αποκορύφωμα την κάκιστη εμφάνιση στο Λαύριο), είχαν βαρύνει το κλίμα για τον 47χρονο προπονητή, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν.

Ο Μανωλόπουλος είχε αναλάβει πριν από περίπου εννιά μήνες, διαδεχόμενος τον Γιούρι Ζντοβτς, οδήγησε φέτος την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά), ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έκρινε αναγκαία την απομάκρυνσή του, ώστε να μην χαθεί το "τρένο", αφού υπήρχε βελτίωση.

Προς στιγμήν το κενό στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά ήδη αναζητείται ο "διάδοχος", με τα ονόματα των Σούλη Μαρκόπουλου και Ηλία Ζούρου να "ακούγονται" έντονα.