Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που συμμετείχε στο Survivor η Λάουρα Νάργες

 
Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που συμμετείχε στο Survivor η Λάουρα Νάργες

Ενημερώθηκε: 15/12/17 - 21:44

Η όμορφη παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες μιλά στο περιοδικό «My tv» και τη Μάρα Σαρρή, όπου μεταξύ άλλων, απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικές με το Survivor.

Μάλιστα, απαντώντας στην ερώτηση πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, φανέρωσε το εξής: «Το παιχνίδι επιβίωσης μου άλλαξε κατά πολύ τη ζωή. Από αυτή την εμπειρία άνοιξαν τα μάτια μου και είδα πολλά, βρήκα απαντήσεις σε πράγματα που με απασχολούσαν βαθιά, λύσεις, αλλά και καινούργια ερωτήματα να εξερευνήσω. Χτίστηκε μια προσωπικότητα ξανά από την αρχή, καταλαβαίνοντας μεταξύ άλλων καλύτερα τι σημαίνει αξία, δύναμη, επιμονή, πείσμα, ευγνωμοσύνη, αγάπη, φόβος, κίνδυνος, κατανόηση και άλλα πολλά».

Μουρούτσος: Η μίνι «απόδραση» με τη Λαούρα Νάργες και το... καρφί στην πρώην του (ΦΩΤΟ)

συμπλήρωσε

«Γενικά, όμως, φρόντιζα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στον Άγιο Δομίνικο να κάνω αυτή την εσωτερική αναζήτηση καθώς ένας από τους πολλούς λόγους που βρέθηκα εκεί ήταν «να με βρω». Το μεγάλο στοίχημα φυσικά είναι όλα όσα μαθαίνεις να τα εμπεδώσεις και να τα εφαρμόσεις επιστρέφοντας πίσω στη… νέα-παλιά σου ζωή με τα νέα-παλιά δεδομένα. Εκεί θέλει πολλή προσοχή», .

Survivor: Αυτοί είναι οι Διάσημοι που πάνε στον Άγιο Δομίνικο