Θεσσαλονίκη: Δολοφονικός ξυλοδαρμός 24χρονου σε κλαμπ της πόλης

 
Θεσσαλονίκη: Δολοφονικός ξυλοδαρμός 24χρονου σε κλαμπ της πόλης

Ενημερώθηκε: 31/12/17 - 10:34

Απρόσμενη κατάληξη είχε η νυχτερινή έξοδος 24χρονου που διασκέδαζε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και κατέληξε στο νοσοκομείο!!!

Ο νεαρός, όπως κατήγγειλε, δέχθηκε αναίτια επίθεση από σωματώδη άνδρα, ενώ βρισκόταν στις τουαλέτες του club, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει αιμόφυρτος.

Στις καταγγελίες των συγγενών του θύματος, στο policenews.eu, ο 24χρονος ήταν στο μαγαζί με δύο φίλες του, όταν λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου και πριν αποχωρήσουν από το κατάστημα, πήγε στην τουαλέτα του μαγαζιού. Στη συνέχεια ο σωματώδης άνδρας έσπρωξε την πόρτα και μπήκε στην τουαλέτα, χτυπώντας τον, ενώ ακόμα κι όταν έπεσε στο πάτωμα, τον κλωτσούσε με μανία σε όλο του το σώμα.

Αμέσως μετά έφτασαν στην τουαλέτα δύο άλλοι άνδρες, οι οποίοι απομάκρυναν τον δράστη από το θύμα.

Ο επιτιθέμενος φώναζε «Αφήστε με να τον σκοτώσω τον αλήτη…», ενώ κινήθηκε προς το μέρος του νεαρού για να τον χτυπήσει ξανά.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το ίδιο το θύμα, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από «μπράβους» του club που διασκέδαζε, τον έβγαλαν αιμόφυρτο και σε λιπόθυμη κατάσταση έξω ενώ τον πέταξαν στο δρόμο, όπου τον βρήκαν οι δυο φίλες του που τον συνόδευαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.