Αποθέωση για τον Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Αποθέωση για τον Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 02/01/18 - 10:12

Το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο έκαναν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο χιλιάδες Έλληνες του Καναδά, που δεν πτοήθηκαν από την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς, και αποθέωσαν τον Έλληνα παίκτη στο Τορόντο.

Παρά την ήττα των Μπακς απέναντι στους Ράπτορς στο Τορόντο με 131-127, έξαιρετικός ήταν και πάλι ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος λίγο έλειψε να κάνει τριπλ-νταμπλ, καθώς είχε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 42 λεπτά συμμετοχής, ενώ για τους νικητές 52 πόντους έβαλε ο εκπληκτικός ΝτεΡόζαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Έτσι θα στείλουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game

Περίπου 2.000 Έλληνες ομογενείς γέμισαν μια ολόκληρη κερκίδα για χάρη του και τον περίμεναν καρτερικά μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μόλις τον αντίκρισαν άρχισαν να φωνάζουν το όνομά του και όλοι μαζί, με τη δική του βοήθεια, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο.

Μάλιστα του έκαναν και κάποια δώρα, ενώ του πρόσφεραν ακόμη και βασιλόπιτα για την οικογένειά του. Ο 23χρονος Ελληνας σούπερ σταρ των Μπακς υπέγραψε όσα αυτόγραφα προλάβαινε, καθώς η ομάδα του τον πίεζε για την αναχώρησή της με το αεροπλάνο και την επιστροφή στο Τορόντο.

@Giannis_An

pic.twitter.com/jA8eie8CmL

After tonight's game, thousands of Greeks serenaded 34 in Toronto!! ???

January 2, 2018