Η δημόσια «εξομολόγηση» της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβέγια (ΦΩΤΟ)

 
Η δημόσια «εξομολόγηση» της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβέγια (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 03/01/18 - 08:56

Η όμορφη Τόνια Σωτηροπούλου και ο ο γοητευτικός Κωστής Μαραβέγιας είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες, με τις φήμες να φουντώνουν ότι είναι ζευγάρι.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός είναι πολύ συχνά στο κέντρο που εμφανίζεται ο διάσημος τραγουδιστής στηρίζοντάς τον, ενώ στο πλάι της έχει καλούς της φίλους κάθε φορά.

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Έκαναν μαζί Χριστούγεννα

Instagram

Βέβαια, αν και οι κοινές εμφανίσεις πυκνώνουν, κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί τίποτα επίσημα. Πάντως, λίγο πριν μας πει... αντίο το 2017, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε μια όλο νόημα φωτογραφία στο της και συμπεριέλαβε τον αγαπημένο της τραγουδοποιό -κάνοντάς τον tag- στον προσωπικό της απολογισμό.

έγραψε

«Όταν έχεις αγάπη έχεις τα πάντα. Να αγαπάτε δυνατά, βαθιά, να κάνετε όσους αγαπάτε ευτυχισμένους, να έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας κάνουν να ονειρεύεστε, ανθρώπους που σας κάνουν να λέτε ευχαριστώ που είμαι ζωντανός, εύχομαι μόνο χαρά χαμόγελα και αγάπη. Αυτή τη χρονια και κάθε χρονια. Εγώ έχω όλους εσάς που φέτος δώσατε νόημα στη χρόνια μου και σας ευχαριστώ βαθιά», στο πλάι, συμπεριλαμβάνοντας και άλλους φίλους της στο tag.

Η Τόνια Σωτηροπούλου πανηγυρίζει για την νίκη του Μαραβέγια στο Voice

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Απολογισμος :Όταν έχεις αγάπη έχεις τα πάντα . Να αγαπάτε δυνατά , βαθιά , να κάνετε όσους αγαπάτε ευτυχισμένους , να έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας κάνουν να ονειρεύεστε , ανθρώπους που σας κάνουν να λέτε ευχαριστώ που είμαι ζωντανός , εύχομαι μόνο χαρά χαμόγελα και αγάπη . Αυτή τη χρονια και κάθε χρονια❤️ Εγώ έχω ολους εσας που φετος δώσατε νόημα στη χρόνια μου και σας ευχαριστώ βαθιά . Επίσης μιας και δεν μπορώ να κάνω παραπάνω από 20 tag @aristotletsallios @giannisraptis @evgenia.filimianova @nmetaxotos @elenimet @mairiboo @doretta3123 @samoilisspiros @tzinako @st.maximos @georgeboukouvalas @thalispitoulis @panagiwtiskar @cristiana_papaioannou @christosn @nas_dariva @mirodesigners @coachzarou @nikolopoulou_aikaterini @eddiegavriilidis @adam_zorg @maria_troumpouki @letolama

toniasotiropoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@toniasotiropoulou) στις