Αγγελόπουλος - Δαλάγκα: Το φλερτ και οι κρυφές συναντήσεις

 
Αγγελόπουλος - Δαλάγκα: Το φλερτ και οι κρυφές συναντήσεις

Ενημερώθηκε: 12/01/18 - 09:36

Αγγελόπουλος - Δαλάγκα: Τα συχνά ραντεβού σε μέρη που δύσκολα θα τους δει φωτογράφος και το χαμηλό προφίλ που κρατούν θέλοντας να μην τους αναγνωρίσει ο κόσμος, μας επιβεβαιώνει πως κάτι κρύβουν και η σχέση τους δεν είναι καθαρά φιλική.

Survivor

Σε πρόσφατο δημοσίευμα η espresso αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του και η αθλήτρια, επιβεβαιώσε τις φήμες που κυκλοφορούν από την περίοδο των γιορτών, ότι οι δυο τους συχνάζουν σε ήσυχα στέκια, χωρίς πολύ κόσμο με την οικειότητα μεταξύ τους είναι έκδηλη.

αθλήτρια

«Survivor»

Ειδικά από την ώρα που η όμορφη ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram, στην οποία έχει γείρει στον ώμο του νικητή του και αυτός την κρατά αγκαλιά, με τη χαρά να φαίνεται στα πρόσωπά τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τι είπε ο Γιώργος Αγγελόπολος για τα «καρφιά» της Κολιδα για τον ΣΚΑΙ

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο Ντάνος ήταν αυτός που έβαλε το χεράκι του ώστε η παραγωγή να την επιλέξει για τον δεύτερο κύκλο του reality περιπέτειας και εκεί μας μπερδεύει. Μήπως τα ραντεβού δεν έχουν ''ερωτικό'' χαρακτήρα, μήπως ο Ντάνος βοηθά την... νέα παίκτρια του survivor να «χτίσει» την στρατηγική της στο παιχνίδι;