Πυροβολισμοί εξω από την τροχαία Αθηνών

 
Πυροβολισμοί εξω από την τροχαία Αθηνών

Ενημερώθηκε: 12/01/18 - 16:55

Άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο Γεωργιανοί αποπειράθηκαν να αποδράσουν, ενώ τους μετέφερε αυτοκίνητο της Ασφάλειας, στο ύψος της οδού Δηλιγιάννη, πολύ κοντά στο κτήριο της Τροχαίας, στο Μεταξουργείο.

troxaia

Σύμφωνα με την αστυνομία την ώρα που το αυτοκίνητο της Ασφάλειας σταμάτησε στο φανάρι ο ένας από τους δύο Γεωργιανούς μπόρεσε να βγάλει τις χειροπέδες και να διαφύγει προσωρινά, ενώ ο άλλος παρέμεινε στο περιπολικό.

troxaia

Ο ένας απο τους δύο αστυνομικούς που συνόδευαν τους κρατούμενους αμέσως βγήκε απο το αυτοκίνητο και πριν αρχίσει να τον καταδιώκει - και ενώ ο άλλος Γεωργιανός βρισκόταν ακόμη στο όχημα - άρχισε να ρίχνει προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα, με στόχο να ακινητοποιηθεί ο κρατούμενος και να σημάνει συναγερμό στους συναδέλφους του απο την Τροχαία, ώστε να τον συλλάβουν.

troxaia

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή έδρασαν άμεσα, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και άνδρες της ομάδας "Ζ" που μέσα σε λίγα λεπτά εντόπισαν και συνέλαβαν τον κρατούμενο που προσπάθησε να αποδράσει απο το όχημα της Ασφάλειας.

troxaia

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας Γεωργιανός είχε φυλακιστήριο για το ψυχιατρείο Κορυδαλλού και ο άλλος μετά τον Κορυδαλλό θα πήγαινε στις φυλακές Ναυπλίου.