Survivor spoiler: Αυτός οι παίκτης αποχωρεί σήμερα (24/01)

 
Survivor spoiler: Αυτός οι παίκτης αποχωρεί σήμερα (24/01)

Ενημερώθηκε: 24/01/18 - 18:04

Survivor Spoiler: Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην πρώτη εβδομάδα του survivor, αλλά οι διαρροές (spoiler) δίνουν και παίρνουν.

Μαχητές

Από το μεσημέρι της Τρίτης υπήρχαν φήμες ότι η ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας ήταν οι «», κάτι που επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.

Ελένη Χατζίδου

 Γιάννη Δρυμωνάκο

Αλέξανδρο Παρθένη

Σήμερα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα από το reality επιβίωσης ανάμεσα στους τρεις Διάσημους που είναι υποψήφιοι.Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού οι παίκτες ψήφισαν και πρώτη προτεινόμενη για αποχώρηση βγήκε η . Εν συνεχεία οι δυο παίκτες με τις ατομικές ασυλίες έβγαλαν προτεινόμενους τους και . Μετά το τέλος του συμβουλίου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την έναρξη της πρώτης τηλεφωνικής ψηφοφορίας η οποία κράτησε για μια ώρα.

Γιάννης Δρυμωνάκος

Πάμε τώρα στο κρίσιμο κομμάτι. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν το διαδίκτυο, ο παίκτης που στην τηλεφωνική ψηφοφορία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και κατά συνέπια αποχωρεί από το survivor είναι ο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι η συγκεκριμένη διαρροή (spoiler) δεν προέρχεται από κάποια πηγή, αλλά από φήμες στο διαδίκτυο που υπάρχει πιθανότητα να μην επιβεβαιωθούν.

Υπομονή μέχρι το βράδυ για να δούμε την κρίση του κοινού που θα ανακοινωθεί στο Συμβούλιο του νησιού. Για κάθε νέα πληροφορία θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση,