Football League: Δεύτερος ο ΟΦΗ, γκέλα για Παναχαϊκή! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Football League: Δεύτερος ο ΟΦΗ, γκέλα για Παναχαϊκή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 17/02/18 - 18:06

Μεγάλος κερδισμένος της ημέρας ήταν ο ΟΦΗ, που νίκησε στη Σπάρτη, την ίδια ώρα που η Παναχαϊκή γνώριζε ήττα από τον Αιγινιακό, με αποτέλεσμα να την προσπεράσει στη βαθμολογία.

Πρωταγωνιστής στην άνετη επικράτηση των Κρητικών ήταν ο Δημήτρης Μάνος ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (68’, 82’), ενώ το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Μαχαίρας.

Έτσι η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε στο τελικό 3-0 με το οποίο πλέον έχει 39 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Παναχαϊκή που με 37 περιορίστηκε στην 3η θέση του πίνακα.

Οι Πατρινοί υπέστησαν σοκ μέσα στο σπίτι τους από τον Αιγινιακό, καθώς ηττήθηκαν 1-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ μέσα στη Σπάρτη, γκρεμίστηκαν από τη θέση και πλέον είναι στο -2 από τους Κρητικούς.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους χρίστηκε ο Σοφιάνης στο 24’ με κεφαλιά, ωστόσο μεγάλο ποσοστό της επικράτησης του Αιγινιακού πρέπει να πιστωθεί στον γκολκίπερ της ομάδας, Τόλιο, που κράτησε το μηδέν παρά τη συνεχή πίεση των γηπεδούχων.

Από την άλλη μεριά, μοιραίος για τους «ροσονέρι» ήταν ο Ελευθεριάδης που στο 90’ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης νικήθηκε από τον Τόλιο σε πολύ μεγάλες ευκαιρίες των Πατρινών.

Σάββατο, 17/2

Παναχαϊκή-Αιγινιακός 0-1
(24’ Σοφιανης)

Σπάρτη-ΟΦΗ 0-3
(20’ Μαχαίρας, 68’, 82’ Μάνος)

Κυριακή, 18/2

Αχαρναϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς (0-3 δ.δ.)
Κισσαμικός-Καλλιθέα
Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας
Εργοτέλης-Τρίκαλα
Βέροια-Παναιγιάλειος
Άρης-Αναγέννηση Καρδίτσας
Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός