Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (28/02) την ασυλία

 
Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (28/02) την ατομική ασυλία

Ενημερώθηκε: 28/02/18 - 13:29

Survivor spoiler: Σήμερα κορυφώνεται η αγωνία στο reality επιβίωσης, αφού θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας.

Διασήμων

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τις διαδοχικές ήττες των στα αγωνίσματα επάθλου, η σημερινή μάχη έχει αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μαχητές

Νίκο Θωμά

αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας

ατομικής ασυλίας

 

Σάκης Τανιμανίδης

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας το θέλουν και οι δυο ομάδες για τους δικούς τους λόγους. Οι που είδαν την περασμένη εβδομάδα τον να μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα δεν θέλουν να δουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους να αποχωρεί, ενώ οι Διάσημοι μετά τις χθεσινές ήττες δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν στο πιο κρίσιμο αγώνισμα της εβδομάδας. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι χαμένοι της σημερινής διαδικασίας μετά το , θα παίξουν το αγώνισμα της όπου θα ανακοινωθεί ο πιο δυνατός παίκτης της εβδομάδας που θα πάρει το πρώτο κολιέ και μετά ο νικητής του αγωνίσματος θα φορέσει το δεύτερο. Έπειτα οι παίκτες θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του νησιούτου Survivorγια την ψηφοφορία. Στο τέλος του επεισοδίου ο θα κηρύξει την έναρξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού που θα διαρκέσει μια ώρα.

αγώνισμα της ασυλίας

Μαχητές

Ας πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα που δεν είναι άλλο από το ποιος κερδίζει το αγώνισμα. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) η ομάδα που κερδίζει σήμερα το είναι οι, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να ζήσουν την δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορία. Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη διαρροή (spoiler) δεν προέρχεται από κάποια καλά πληροφορημένη πηγή, αλλά από φήμες στο διαδίκτυο που υπάρχει η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθούν. Για κάθε ανατροπή στις διαρροές (spoiler) θα σας ενημερώσουμε άμεσα.