Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (13/03) το έπαθλο;

 
Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (13/03) το έπαθλο;

Ενημερώθηκε: 13/03/18 - 10:55

Survivor: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Διάσημοι

έπαθλο

και Μαχητές θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης για να κερδίσουν το αγώνισμα που θα έχει πιθανότατα ως την επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Μελίνα Μεταξά

Ηλίας Γκότσης

Θοδωρή Θεοδωρόπουλο

Νίκο Αγόρου

Βιργινίας

Survivor

Στις δυο ομάδες η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Οι Μαχητές είναι χωρισμένοι στα δυο, ίσως και στα τρία, αφού οι και είναι στα μαχαίρια με τους και . Οι υπόλοιποι παίκτες αμφιταλαντεύονται παίρνοντας θέση κάποιες φορές υπέρ της μιας υποομάδας και άλλες φορές υπέρ της άλλης. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί ήταν η έκφραση των Αγόρου και Θεοδωρόπουλο την ώρα που στο χθεσινό αγώνισμα ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι επιστρέφει στην παραλία μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο ο Ηλίας Γκότσης. Στο τρέιλερ του ΣΚΑΙ για το σημερινό επεισόδιο φαίνεται ο προβληματισμός της για την περίεργη κατάσταση που επικρατεί στην παραλία. Η νίκη στο σημερινό αγώνισμα του ίσως αλλάξει λίγο το αρνητικό κλίμα αν πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση χαρακτηρίζει ως δύσκολα αναστρέψιμη.

Συμβούλιο του νησιού

Από την άλλη οι Διάσημοι φαίνονται ότι συνέρχονται από τις διαδοχικές αποχωρήσεις. Η απόδοσή τους στο χθεσινό αγώνισμα ήταν εξαιρετική, ενώ το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους που είχαν χάσει την περασμένη εβδομάδα. Πάντως οι «κόκκινοι» έχουν το μυαλό τους στο αγώνισμα της ασυλίας της Τετάρτης, αφού δεν θέλουν με τίποτα να πάνε στο για Τρίτη συνεχόμενη φορά προκειμένου να ψηφίσουν τρεις συμπαίκτες τους ως υποψήφιους για αποχώρηση.

Ποιο θα κερδίσει λοιπόν το σημερινό αγώνισμα; Υπομονή μέχρι το βράδυ. Αργότερα θα σας ενημερώσουμε για τις διαρροές (spoiler) που πιθανότατα θα προκύψουν.