Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι - Ληστεία ή προσωπικές διαφορές

 
Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι - Ληστεία ή προσωπικές διαφορές

Ενημερώθηκε: 18/03/18 - 17:03

Τα νέα στοιχεία της αστυνομίας μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων ανατρέπουν τα δεδομένα που απέδιδαν την δολοφονία του 19χρονου από άγνωστο σε ληστεία, στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Από μαρτυρίες φαίνεται ότι ο δράστης και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές και μεταξύ τους προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Κάποια στιγμή, ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στον θώρακα τον 19χρονο, που μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, αλλά ήταν ήδη αργά. Φώς στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει με την κατάθεσή της η 18χρονη φίλη του θύματος, η οποία τον είδε να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Δολοφόνησαν τον 19χρονο στο Μαρούσι για ένα κινητό

Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση της νεαρής κοπέλας στην αστυνομία οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες. Τους πλησίασαν και τους ζήτησαν τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς και όσα χρήματα είχαν στην κατοχή τους.

«Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτοί έβγαλαν κάτι και τον χτύπησαν στον θώρακα», είπε στους αστυνομικούς η 18χρονη που ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση ΣΟΚ. Επίσης η κοπέλα που επέστρεφε από διασκέδαση μαζί με τον φίλο της ανέφερε ότι στο σημείο βρίσκονταν και άλλα άτομα.