Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (20/03) το έπαθλο;

 
Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (20/03) το έπαθλο;

Ενημερώθηκε: 20/03/18 - 12:11

Survivor: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Μαχητές

Διάσημοι και θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο και απαιτητικό στίβο για να κερδίσουν την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τουρκία

έπαθλο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την μεγάλη μάχη Ελλάδα – . Οι Έλληνες παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, όμως οι Τούρκοι με ένα σερί νικών πέρασαν μπροστά. Η ελληνική ομάδα όμως δεν τα παράτησε και με διαδοχικές νίκες κατάφερε να φτάσει το σκορ στο 9-9. Στην τελευταίο γύρο της σκυταλοδρομίας οι Τούρκοι κατάφεραν να κερδίσουν και να πάρουν το που ήταν ένα δείπνο σε εστιατόριο. Πάντως αν υπολογίσει κανείς ότι οι ομάδα των Τούρκων αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες όλων των Surivor που έχουν γίνει στην γειτονική χώρα, το αποτέλεσμα ήταν σαν νίκη για την ελληνική ομάδα.

Διάσημοι

Μαχητές

Εν συνεχεία και έπαιξαν για το μικρό έπαθλο που χάριζε στους νικητές ένα λαχταριστό πιάτο το οποίο περιείχε κοτόπουλο με πουρό. Οι «κόκκινοι» με την φόρα που έχουν πάρει το κέρδισαν και αυτό με χαρακτηριστική ευκολία.

αγώνισμα του επάθλου

Σήμερα θα δούμε τις δυο ομάδες να παλεύουν για το . Οι Διάσημοι το έχουν χάσει δυο φορές στη σειρά και θέλουν όσο τίποτα άλλο να κερδίσουν και να δουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι Μαχητές από την άλλη θέλουν να πάρουν την ρεβάνς από τις δυο τελευταίες ήττες και να δείξουν στους αντιπάλους τους ότι αυτοί είναι το αφεντικό. Άραγε ποιος θα κερδίσει; Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Σε λίγο θα σας ενημερώσουμε και για διαρροές (spoiler) σχετικά με την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα.