Survivor: Ατάκες φωτιά και φλερτ στο χτεσινό επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Survivor: Έρωτες και φλερτ στο χτεσινό επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 21/03/18 - 09:02

Survivor: Ατάκες «φωτιά» και μπόλικο φλερτ και στις δύο ομάδες είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο, της Τρίτης 20/03, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φελίσια Λαπάτη να γίνονται αντικείμενα θαυμασμού.

Μαχητών

Στην παραλία των όλοι μαζί κάθονται γύρω από την φωτιά και απολαμβάνουν το σάντουίτς τους, μετά τον αγώνα με την Τουρκία. Κάποια στιγμή η κάμερα πιάνει την Φελίσια Λαπάτη και τον Πάνο Θεοδώρου να έχουν έρθει κοντά... και το πλάνο αυτό, όπως καταλαβαίνετε, προκάλεσε χαμό στα social media.

Διασήμων

Και στην παραλία τωνόμως κάτι υπάρχει στον αέρα. Ο Σώζων Παλαίστρος – Χάρος είναι ο νέος παίκτης του Survivor που μπήκε στην ομάδα των διάσημων. Ο παίκτης μιλώντας στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άρχισε να της κάνει κομπλιμέντα και εκείνη φάνηκε αμήχανη.

Μιλώντας στην κάμερα δεν δίστασε να πει ότι η παρουσιάστρια δεν μοιάζει με καμία άλλη κοπέλα, είναι μοναδική και το χαμόγελο της είναι ότι καλύτερο για το πρωινό ξύπνημα, «δεν χορταίνω να την βλέπω» !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Survivor: Έδωσε τα ρέστα της η Σπυροπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που μας έχει εξάψει την φαντασία όμως είναι μια στιχομυθία. Όταν Κωνσταντίνος Τσεπάνης είπε ότι το παιχνίδι επιβίωσης δημιουργεί διάφορα συναισθήματα και θέλει και αυτός να γίνει πατέρας, όπως είπε όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα το σκεφτεί σοβαρά και τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε ότι μπορεί να γίνει και μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια η ίδια δήλωσε ότι κάνει πλάκα, αλλά μήπως η παρουσιάστρια έχει «εντοπίσει» κάτι παραπάνω;