Έγκλημα στο Μαρούσι: Μαρτυρία: Ο δολοφόνος μάλλον δεν βρίσκεται πλέον Ελλάδα

 
Μαρτυρία-φωτιά για τον 19χρονο Θωμά:  Το φιλαράκι μου έφυγε άδικα, οι δράστες είναι από την Κυψέλη

Ενημερώθηκε: 23/03/18 - 21:47

Το κίνητρο της δολοφονίας του 19χρονου νεαρού σε πλατεία στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, φωτίζεται από μια μαρτυρία-φωτιά.

δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι

Ένας φίλος του θύματος που φέρεται να γνωρίζει πολλά για την , προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις τόσο για τον δολοφόνο, όσο και για τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονία, σε ρεπορτάζ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής».

Συγκεκριμένα, ο φίλος που για ευνόητους λόγους διατηρεί την ανωνυμία του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα άτομα που δολοφόνησαν το Θωμά δεν είναι από το Μαρούσι. Πήγαν εκεί με μαχαίρια μόνο για να τσακωθούν. Ο Θωμάς ήταν καλό παιδί και “παντελονάτος”. Δεν ήταν αυτός ο στόχος τους. Το μόνο που ήθελε ήταν να υπερασπιστεί τους φίλους του. Αν είχε δει το μαχαίρι δεν θα εμπλεκόταν. Το φιλαράκι μου έφυγε άδικα».

Συνεχίζοντας, ο φίλος του θύματος προβαίνει σε μια ακόμα συγκλονιστική αποκάλυψη: «Οι δράστες είναι από την Κυψέλη. Εκεί είναι τα στέκια τους, που είναι γνωστά σε κάποιους κύκλους. Πιστεύω ότι τους ξέρει η Αστυνομία. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα τους βρουν γιατί πιστεύω ότι έφυγαν από την Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτός που μαχαίρωσε το Θωμά νομίζω ότι σίγουρα έχει φύγει στη χώρα του».

Το χρονικό της δολοφονίας

Η ώρα ήταν 05:00 το πρωί της Κυριακής (18/03). Ο 19χρονος και η φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Τότε, όπως κατέθεσε η 18χρονη, τους πλησίασαν τρία άτομα. Άγνωστοι. Φορούσαν κουκούλες.

Ζήτησαν από το θύμα το κινητό του και λεφτά. Αλλά εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει. Τότε, ένας από τους κουκουλοφόρους, έβγαλε από την τσέπη του (μάλλον) σουγιά και τον κάρφωσε στο στήθος του νεαρού!

Δολοφόνησαν 19χρονο στο Μαρούσι

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή.Λίγο αργότερα ο νεαρός, μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κατά τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον ένα τραύμα στο θώρακα.