Champions League: Remake του περσινού τελικού και "μάχη" στη Σεβίλλη

 
Champions League: Remake του περσινού τελικού και "μάχη" στη Σεβίλλη

Ενημερώθηκε: 03/04/18 - 12:50

Ανοίγει απόψε η αυλαία, για την προημιτελική φάση του Champions League, με δυο... ματσάρες! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Σχεδόν δέκα μήνες μετά τον μεταξύ τους τελικό, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης συναντώνται δύο φάσεις νωρίτερα.

Η «Γηραιά Κυρία», που ψάχνει τη ρεβάνς για το βαρύ 4-1 στο Κάρντιφ, είναι σε ανοδική πορεία και έχει ανακτήσει για τα καλά την πρωτοπορία στη Serie A από τη Νάπολι. Ο Μαξ Αλέγκρι, πάντως, έχει αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους, καθώς εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Πιάνιτς και Μπενατιά, ο τραυματίας Μπερναντέσκι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάντζουκιτς και Σάντρο.

Στον αντίποδα, η «βασίλισσα» ταξίδεψε στο Τορίνο με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Νάτσο, αλλά και γνωρίζοντας πως μόνο η κατάκτηση του Champions League θα σώσει τη φετινή τραγική εντός των τειχών σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει καταλήξει στους δέκα και πονοκεφαλιάζει για το ποιος από τους Μπέιλ, Ασένσιο, Λούκας και Ίσκο θα συμπληρώσει την ενδεκάδα.

σεβιλλη μπαγερν

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σεβίλλη, μετά την επική της, πρόκριση επι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να δείξει τα... δόντια της και απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν του Μονάχου.

Οι Ανδαλουσιανοί προέρχονται από το σοκ του Σαββάτου, όταν μέχρι το 87’ προηγούνταν με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκαν σε 2-2 από την Μπαρτσελόνα, με την οποία θα συναντηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου. Η επιστροφή στο επόμενο Champions League μοιάζει αδύνατη, μιας και η Σεβίλλη είναι στο -16 από την τέταρτη Βαλένθια. Απόψε ο Βιντσέντζο Μοντέλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπανέγα, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών έχουν οι Κόρκια, Μερκάδο και Νάβας.

Οι Βαυαροί μετά το επιβλητικό 6-0 επί της Ντόρτμουντ αναμένεται αυτή την εβδομάδα να εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο Γιουπ Χάινκες πέρα από τα γνωστά προβλήματα των τραυματιών Νόιερ και Κομάν δεν έχει άλλους πονοκεφάλους, καθώς και ο Βιδάλ αποθεραπεύτηκε.