Champions League: Απίθανη Λίβερπουλ, «καθάρισε» η Μπαρτσελόνα

 
Champions League: Απίθανη Λίβερπουλ, «καθάρισε» η Μπαρτσελόνα

Ενημερώθηκε: 05/04/18 - 00:12

Μέσα σε ένα ημίχρονο, η Λίβερπουλ ξεχαρβάλωςε την άμυνα της Σίτι που δέχτηκε τρία γκολ (3-0) στο «Άνφιλντ» και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει του επαναληπτικού.

Στην πρώτη ευκαιρία για αντεπίθεση η ομάδα του Κλοπ έκανε τη ζημιά με τον Σαλάχ (12’). Δευτερόλεπτα μετά το 20λεπτο (21’), ο Τσάμπερλεϊν με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Έντερσον, ενώ το πάρτι του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε με την κεφαλιά του Μανέ στο 31’.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα, σοβαρεύτηκαν στο ανασταλτικό κομμάτι στο δεύτερο, όμως παρότι πίεσαν αρκετά δεν βρήκαν τρόπο για να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Λίβερπουλ που ουσιαστικά δεν επέτρεψε να βγει κλασική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κάριους.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν (85' Μορένο), Μανέ, Σαλάχ (53’ Βαϊνάλντουμ), Φιρμίνο (71’ Σολάνκε)

Στον πάγκο: Μινιολέ, Κλάιν, Ίνγκς, Μάστερσον

Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Λαπόρτ, Φερναντίνιο, Σίλβα, Ντε Μπρούιν, Γκουντογκάν (57’ Στέρλινγκ), Σανέ, Ζέσους

Στον πάγκο: Μπράβο, Ντανίλο, Ντελφ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζιντσένκο, Στόουνς

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Μπαρτσελονα ρομα

Η φετινή Μπαρτσελόνα δεν… χαρίζεται και τιμωρεί! Όπως έκανε απόψε απέναντι στη Ρόμα, της οποίας επικράτησε με 4-1 και είναι «αγκαλιά» με την τετράδα του Champions League, ενόψει του επαναληπτικού στο Ολίμπικο.

Τα αυτογκόλ των Ντε Ρόσι και Μανωλά έδωσαν… αέρα στους «μπλαουγκράνα», προτού ο Πικέ χριστεί εξίσου σκόρερ, μετά από ασθενή απόκρουση του Άλισον και αδράνεια της άμυνας. Ο Τζέκο μείωσε, δίνοντας το… φιλί της ζωής, αλλά το νέο τραγικό λάθος του Γκοναλόν, έδωσε την ευκαιρία στον Σουάρες να το «κολλήσει» στο 87' και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.