Τραγωδία στο Λάδωνα: Αυτή είναι η 40χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της

 
Αυτή είναι η 40χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της το Μεγάλο Σάββατο, ενώ έκανε ράφτινγκ στο Λάδωνα (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 10/04/18 - 23:07

Εξακολουθεί να συγκλονίζει το Πανελλήνιο η τραγωδία της 40χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της το Μεγάλο Σάββατο, ενώ έκανε ράφτινγκ στο Λάδωνα μαζί με τα ανήλικα παιδιά της το Μεγάλο Σάββατο.

Από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας , ο άτυχος πατέρας επέρριψε τις ευθύνες στην εταιρεία που διοργανώνει τα σπορ, πως δεν προσπάθησαν να την βγάλουν από το νερό, ενώ η νεκροψία έδειξε και επίσημα ότι ο θάνατος της 40χρονης επήλθε από πνιγμό.

Πλέον, εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα βγουν τα επόμενα 24ωρα, ενώ η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη του Πάσχα.

"

Το 15χρονο αγοράκι έσωσε την αδελφή του

«Ο εγγονός μου το έσωσε το κορίτσι μου το μικρό. Αυτός! Ακούστε το αυτό που σας λέω: Το αγοράκι μου το 15χρονο έσωσε την αδερφούλα του και άλλα δυο παιδάκια! Για όνομα του Θεού δηλαδή! Πού ήταν αυτοί οι αλήτες; Πού ήταν; Πείτε μου, πείτε μου που ήταν να μου προστατέψουν τα παιδιά μου; Έχασα το κορίτσι μου» δηλώνει ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, και προσθέτει...

«Βάλανε δηλαδή σε μια βάρκα μέσα ανθρώπους, τους έβαλαν και υπέγραψαν και τους αμόλησαν στην τύχη τους».

"

Για το περιστατικό έχει ήδη ξεκινήσει προανάκριση.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων (ΣΕΤΕΥΔ) δηλώνει συγκλονισμένος από τον ατυχή χαμό της 40χρονης μητέρας.

Τραγωδία στο Λάδωνα: Ραγίζει καρδιές το ξέσπασμα του πατέρα

Μάλιστα τονίζει πως «ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και μέλος του Συνδέσμου, μας ενημέρωσε πως παρόλη την καλοκαιρία, την φυσιολογική στάθμη νερού και την λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας ( άρτιος εξοπλισμός : στολή, σωσίβιο, κράνος και μάθημα εξοικείωσης, έμπειρος συνοδός ), επήλθε το μοιραίο. Ο ίδιος αλλά και όλο το προσωπικό της επιχείρησης είναι συντετριμμένοι με την απώλεια της νεαρής μητέρας και δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι μετά από 25 χρόνια δράσης στον Λάδωνα συνέβη ένα τέτοιο ατύχημα».

Εγκλωβίστηκε σε κορμούς και κλαδιά

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από κορμούς και κλαδιά δέντρων, όταν αναποδογύρισε η βάρκα, και όταν την απεγκλώβισαν ήταν ήδη αργά..Τα δυο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 15 και 8 ετών, που βρίσκονταν μαζί της στη βάρκα που αναποδογύρισε στον παγωμένο και ορμητικό ποταμό δεν γνωρίζουν πως η μητέρα τους πέθανε ενώ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από αυτό που έζησαν.