Survivor Spoiler: Ποιοί κερδίζουν σήμερα (24/04) το αγώνισμα

 
Survivor Spoiler: Ποιοί κερδίζουν σήμερα (24/04) το αγώνισμα

Ενημερώθηκε: 24/04/18 - 21:43

Survivor: Το βράδυ της Τρίτης 24/4 στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου που θα κρίνει πολλά. Το έπαθλο της επικοινωνίας παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία των παικτών.

Διάσημοι

Μαχητές

και θα παλέψουν σε ένα δύσκολο στίβο προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας και να πάρουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μαχητών

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου οι παίκτες των πιστεύουν ότι η κατάσταση στην ομάδα έχει φτιάξει και ότι βρίσκονται κοντά στην μεγάλη επιστροφή και φυσικά μια ενδεχόμενη νίκη θα ανεβάσει την ψυχολογία τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ευριδίκη Βαλαβάνη: Η αποκάλυψη! Έτσι την ερωτεύτηκε ο Βασάλος

Διάσημοι

Survivor

Οι από την άλλη έχουν ρεκόρ στα αγωνίσματα του τον τελευταίο καιρό και έχουν κερδίσει όλα τα μεγάλα έπαθλα με αποτέλεσμα να νιώθουν «ασφαλής» και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για την εξέλιξη του σημερινού αγωνίσματος αν δεν προσέξουν...

Το διαδίκτυο όμως σήμερα (24/04) υποστηρίζει πως αυτοί που κερδίζουν είναι οι Μαχητές, καταφέρνοντας να πάρουν το πάνω χέρι, όμως οι διαρροές (spoiler) είναι αρκετά πιθανό να αλλάξουν. Θα σας ενημερώσουμε με νεότερες πληροφορίες!