Survivor: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (26/04) το μεγάλο έπαθλο

 
Survivor: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (26/04) το μεγάλο έπαθλο

Ενημερώθηκε: 26/04/18 - 16:12

Survivor: Σήμερα οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο.

Μετά το πάρτι της ένωσης που έγινε την Τετάρτη το παιχνίδι συνολικά έχει διαφοροποιηθεί, αν και οι παίκτες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σε δυο ομάδες. Το κοινό στοιχείο δεν θα είναι άλλο από την παραλία που θα συμβιώνουν μαζί και θα διαμορφώσουν νέους συσχετισμούς.

 αγώνισμα επάθλου

Διάσημοι

Πιθανότατα λοιπόν σήμερα θα έχουμε. Μάλιστα να λάβουμε υπόψη το Survivor 1 τα έπαθλα θα μεγαλώσουν κι άλλο μετά την ένωση. Οι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τίποτα δεν τους σταματά αν και ηττήθηκαν στο τελευταίο αγώνισμα της επικοινωνίας, κάτι που όμως δεν τους κόστισε, αφού είχαν πάρει διαδοχικές νίκες. Μετά την ένωση δεν υπάρχει λόγος για να αλλάξει η αγωνιστική τους κατάσταση και σίγουρα υπερτερούν αγωνιστικά των αντιπάλων τους.

Μαχητές

Survivor

Οι από την άλλη αν και το τελευταίο διάστημα τα έχασαν όλα, την τελευταία εβδομάδα δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Η ψυχολογία τους έχει ανέβει λίγο και δεν φαίνονται διατιθέμενοι να καταθέσουν τα όπλα. Μετά την ένωση είναι σίγουρο πως θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για τα μεγάλα έπαθλα του που έρχονται και σήμερα σίγουρα θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Ποιος τελικά θα είναι ο νικητής σήμερα; Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Για κάθε διαρροή (spoiler) που προκύψει σχετικά με τον σημερινό νικητή θα σας ενημερώσουμε άμεσα.