Survivor: Στημένο το reality - Απίστευτη καταγγελία παίκτη

 
Survivor: Στημένο το reality - Απίστευτη καταγγελία παίκτη

Ενημερώθηκε: 30/04/18 - 08:50

Survivor: Μπορεί το συγκλονιστικό αγώνισμα Ρουμανίας - Ελλάδας να ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση, όμως το χτεσινό επεισόδιο μας έκρυβε πολλές εκπλήξεις και μόνο όσοι πρόσεχαν τις εντόπισαν.

Μαχητές

Η ένωση των παικτών των δυο ομάδων έγινε και οι μεταφέρθηκαν στην παραλία των Διασήμων. Και ενώ στην αρχή οι Μαχητές ήταν ενθουσιασμένοι με αυτή τη... μετακόμιση, τον ενθουσιασμό αντικατέστησε η κούραση και η ταλαιπωρία. Ενας από τους παίκτες που δήλωσε πως δυσκολεύεται στην καινούρια παραλία και κουράζεται αφού πρέπει να τα κάνουν όλα από την αρχή και να προσαρμοστεί είναι ο Χάρης Γιακουμάτος.

Έλενα Ράπτη: Μου έκαναν πρόταση να μπω στο Survivor

Διασήμων

Όμως ήταν η απίστευτη καταγγελία δια στόματος Σώζων Παλαίστρου Χάρου που μας σόκαρε όλους. Πρώτη φορά παίκτης που βρίσκεται μέσα στο ριάλιτι μιλάει για στημένο παιχνίδι. Ο παίκτης τωνδεν "μασάει" τα λόγια του...

Ενώ οι παίκτες είναι στη σειρά και ετοιμάζονται να τραβήξουν κλήρους για να δουν ποιος θα παίξει αντίπαλος με ποιον στους αγώνες συμβόλων, τα μικρόφωνα κατέγραψαν την φωνή του Χάρου, ίσα ίσα να ακούγεται και να λέει σε κάποιον συμπαίκτη του... "Είναι μιλημένα! Εχει παει μιλημένη η δουλειά! Εχει παει καρφωτή ποιος θα περάσει στον τελικό!"