Survivor spoiler: Σήμερα (31/5) το απολαυστικό έπαθλο το κερδίζουν οι...

 
Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (31/5) το απολαυστικό έπαθλο

Ενημερώθηκε: 31/05/18 - 22:00

Survivor spoiler: Σήμερα (31/5) σε λίγη ώρα στο Survivor δεν θα δούμε μόνο το ποιος παίκτης αποχωρεί αλλά έχουμε και ένα συναρπαστικό αγώνισμα επάθλου.

Μαχητές

έπαθλο 

Στην σκιά των αποχωρήσεων Διάσημοι και ιδιαίτερα οι δεύτεροι αναμένεται να αγωνιστούν δυνατά μέσα στον στίβο και να κερδίσουν το μεγάλο που θα είναι πιθανότατα φαγητό, κάτι που θα τους ενθαρρύνει σωματικά και ψυχικά ακόμα περισσότερο, μέσα σε μία εβδομάδα που τα είχε όλα, μέχρι και τις οικογένειές τους στον Άγιο Δομίνικο.

 

Αγωνιστικά οιΜαχητές έχουν πέσει για τα καλά, αφού έχασαν το σημαντικό έπαθλο της επικοινωνίας, ενώ την Τετάρτη έχασαν και την ασυλία και απόψε χάνουν και έναν παίκτη που θα διαβάσετε παρακάτω τι λέει η διαρροή (spoiler) . Μια νίκη στο σημερινό αγώνισμα επάθλου του Survivor θα είναι για την τιμή των όπλων και θα τους δώσει νέα ώθηση για την εβδομάδα που μπαίνει.

αγώνισμα επάθλου

Οι Διάσημοι από την άλλη είναι πολύ καλά, καμία σχέση με παλιά.Κέρδισαν έπαθλο επικοινωνίας, κέρδισαν ασυλία, έ, τι άλλο να ζητήσουν όταν καποτε τα έχαναν σερί....Και να χάσουν το δεν θα τους νοιάζει και τόσο.

Πάμε όμως τώρα στη διαρροή (spoiler) για το ποιος θα κερδίσει σήμερα (31/5) και το ποιος αποχωρεί

Για το ποιος αποχωρεί, έχουμε δώσει διαρροή (spoiler) ΕΔΩ. Όσο για το ποιος κερδίζει το έπαθλο;

Αυτή δεν είναι άλλη από την ομάδα των...

"

...Διάσημων !

Για κάθε ενδεχόμενη διαρροή (spoiler) που προκύψει θα σας ενημερώσουμε άμεσα.