Survivor spoiler: Την ασυλία απόψε (13/6) κερδίζουν οι...

 
Survivor spoiler: Την ασυλία απόψε (13/6) κερδίζουν οι...

Ενημερώθηκε: 13/06/18 - 12:01

Survivor spoiler: Έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης θα κληθούν αν φέρουν σε πέρας απόψε (13/6) οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι επιβίωσης με έπαθλο την πολυπόθητη ασυλία!

Και οι δύο ομάδες θέλουν όσο τίποτα τη νίκη, ώστε να παραμείνουν περισσότεροι και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για τον τελικό! Οι Μαχητές μετά τη χθεσινή τους νίκη που τους εξασφάλισε μία συναυλία του Luis Fonsi θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και να κερδίσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το συγκεκριμένο έπαθλο!

Από την άλλη, οι Διάσημοι την προηγούμενη φορά αποχαιρέτησαν τον Μιχάλη Μουρούτσο και σίγουρα δε θέλουν να χάσουν κι άλλον παίκτη, ώστε να έχουν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για την συνέχεια του παιχνιδιού. Ποιος κερδίζει, όμως;

Οι ηττημένοι θα κληθούν να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση χωρίς να προσμετρώνται σε αυτούς ο... mvp της εβδομάδας και αυτός που θα κατακτήσει την ατομική ασυλία! Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές αυτοί που θα κερδίσουν την ασυλία και θα βρεθούν το συμβούλιο του νησιού ως απλοί θεατές είναι οι Διάσημοι!

Σημειώνεται πως τα παραπάνω είναι διαρροές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και δεν πρόκειται για κάποια σίγουρη πληροφορία, οπότε υπάρχει η πιθανότητα τα πάντα να ανατραπούν. Αργότερα, θα επανέλθουμε με νέο spoiler για οποιαδήποτε αλλαγή, αλλά και για τα ονόματα των υποψηφίων προς αποχώρηση!