Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (20/06) την ασυλία

 
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (20/06) την ασυλία

Ενημερώθηκε: 20/06/18 - 11:08

Survivor: Σήμερα στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.

Διάσημοι

και Μαχητές θα πρέπει να τα δώσουν όλα σε έναν δύσκολο στίβο για να κερδίσουν και να αποφύγουν τις δύσκολες διαδικασίες του αγωνίσματος της ατομικής ασυλίας, αλλά και του Συμβουλίου του νησιού.

Μαχητές

Οι είναι σε πολύ καλή κατάσταση αφού στο επεισόδιο της Τρίτης κατάφεραν να πάρουν την νίκη κάνοντας την ανατροπή, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει το από νωρίς το πρωί. Σήμερα θέλουν να κερδίσουν ο κόσμος να χαλάσει αφού ήδη υστερούν αριθμητικά έναντι των αντιπάλων τους και δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν έναν ακόμη παίκτη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Διάσημοι από την πλευρά τους το τελευταίο διάστημα χάνουν διαδοχικά αγωνίσματα και έπαθλα. Η ψυχολογία τους δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και σήμερα η νίκη είναι επιτακτική. Στην περίπτωση ενός θετικού αποτελέσματος στο σημερινό επεισόδιο του Survivorθα στείλουν για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες τους αντιπάλους τους στο Συμβούλιο του νησιού, ενώ αυτοί θα παραμείνουν απλοί παρατηρητές. Αν ηττηθούν θα αποχωριστούν έναν παίκτη και οι δυο ομάδες θα έχουν τον ίδιο αριθμό παικτών.

Συμβούλιο του νησιού

Η ομάδα που θα ηττηθεί σήμερα θα οδηγηθεί στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας με τον νικητή να φοράει το κολιέ. Εν συνεχεία θα δούμε το και την διαδικασία της ψηφοφορίας με την κάλπη να βγάζει τον πρώτο υποψήφιος. Τον δεύτερο υποψήφιο θα δείξει ο παίκτης με την ατομική ασυλία. Την Πέμπτη ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος αποχωρεί βάσει της μεγάλη 48ωρης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και της κατάταξης που έχει διαμορφωθεί.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε τις διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα.