Survivor spoiler: Της... ανατροπής! Αυτοί κερδίζουν την ασυλία!

 
Survivor spoiler: Της... ανατροπής! Αυτοί κερδίζουν την ασυλία!

Ενημερώθηκε: 20/06/18 - 21:47

Survivor spoiler: Οι δύο ομάδες μάχονται απόψε (20/6) για την κατάκτηση της ασυλίας που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στο παιχνίδι!

Από τη μία, οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα την ψυχολογία τους με δεδομένο ότι πλησιάζουμε προς το τέλος του παιχνιδιού.

Από την άλλη, οι Διάσημοι θέλουν να επανέλθουν στο πιο σημαντικό αγώνισμα της εβδομάδας στις νίκες, με στόχο να αποδυναμώσουν τους αντιπάλους τους και να έχουν το πάνω χέρι για το τελικό στάδιο του ριάλιτι επιβίωσης!

Ποιος θα κερδίσει, όμως;

Μπορεί φαβορί να ήταν οι Μαχητές, ωστόσο, απ' ότι φαίνεται οι διαρροές διαψεύδονται, αφού σύμφωνα με τα spoilers που αλίευσε το Thepressroom.gr αυτοί που θα κερδίσουν θα είναι οι Διάσημοι!

Έτσι, οι Μαχητές θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν παίκτη τους μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης! Όσο για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι θα σας το ανακοινώσουμε σε λίγο!

Υπενθυμίζεται ότι τα παραπάνω είναι διαρροές και όχι κάποια καλά επιβεβαιωμένη πληροφορία. Για οποιαδήποτε εκ νέου ανατροπή θα σας ενημερώσουμε άμεσα!