SEAJETS: Ανυπόστατες οι κατηγορίες ότι ο πλοίαρχος μας αρνήθηκε να παραλάβει ασθενή

 
Ως ανυπόστατες και άδικες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες για άρνηση παραλαβής ασθενούς από την Ίο, η εταιρεία  SEAJETS-Τι υποστηρίζει

Ενημερώθηκε: 06/07/18 - 21:01

Ως ανυπόστατες και άδικες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες για άρνηση παραλαβής ασθενούς από την Ίο, η εταιρεία SEAJETS.

σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Λιμεναρχείο της Ίου, ο πλοίαρχος παραβίασε το άρθρο 307 του Ποινικού Κώδικα και πιο συγκεκριμένα ο πλοίαρχος αναχώρησε κανονικά το πρωί από την Ίο για τη Σαντορίνη,παρόλο που δόθηκε εντολή από τη Λιμενική Αρχή Ίου για ολιγόλεπτη καθυστέρηση της αναχώρησης του ταχυπλόου, προκειμένου να διακομισθεί ασθενής στο επόμενο λιμάνι.

Την Πέμπτη

Η SEAJETS υποστηρίζει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι και το πλοίο παρέμεινε στο λιμάνι ικανό χρόνο για να παραλάβει τον ασθενή, για τον οποίο όμως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σχετικά με τη σοβαρότητα του περιστατικού και την ύπαρξη συνοδού ιατρού. Λόγω άφιξης του επόμενου προγραμματισμένου δρομολογίου στο λιμάνι της Ίου από το Blue Star Patmos, o πλοίαρχος αναγκάστηκε να αποπλεύσει προκειμένου να τηρηθούν οι κανόνες ασφάλειας στο λιμάνι μετά την παρέλευση περίπου 20 λεπτών.

Τι αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση:

Η SEAJETS δεν πρόκειται να επηρεαστεί από ανυπόστατα σχόλια, κριτικές ή ενέργειες που στόχο έχουν να την πλήξουν προς όφελος τρίτων. Το κοινωνικό έργο της εταιρείας στις Κυκλάδες και ειδικότερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και έκτακτα περιστατικά, είναι έμπρακτα γνωστό σε όλους.

Η SEAJETS είναι και θα παραμείνει στο πλευρό και θα στηρίζει όλους τους Έλληνες πολίτες, αλλά και τους τουρίστες σε κάθε δύσκολη περίπτωση. Η στήριξή της στις τοπικές κοινωνίες του Αιγαίου, θα συνεχίσει αδιάλειπτα και απρόσκοπτα, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη.