Τι συμβαίνει με τον πρώην σωματοφύλακα του Μακρόν, Μπεναλά

 
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τον...ευέξαπτο συνεργάτη του Εμανουέλ Μακρόν που όπως φαίνεται ήταν ιδιαίτερη αδυναμία του Γάλλου προέδρου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 21/07/18 - 20:05

Ο εύσωμος και ιδιαίτερα...νταής πρώην προστατευόμενος του Εμανουέλ Μακρόν, με τουλάχιστον 10.000 ευρώ μηνιαίως, σόκαρε την κοινή γνώμη όταν εντοπίστηκε να δέρνει με μανία έναν διαδηλωτή.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο νταής αυτός ήταν ο σύμβουλος ασφαλείας του Γάλλου προέδρου, προκαλώντας σάλο και θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα ο Μακρόν να απολύσει τον επονομαζόμενο Μπεναλά, μόνο που τις τελευταίες ώρες, ένα «τσουνάμι» αποκαλύψεων βλέπει το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του Γάλλου προέδρου με τον «ψεύτικο αστυνομικό», αφού ο Μπεναλά δεν ήταν απλώς ένας σύμβουλος, αλλά «κολλητός» και «αδυναμία» του.

Όλα «μαρτυρούν» μάλιστα πως η ιστορία, η οποία λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη Γαλλία, δεν αποκλείεται να στοιχίσει στον Μακρόν.

Δείτε τα βίντεο:

Το περιοδικό Closer,αναφέρει ότι ο άνδρας που δέχτηκε τα χτυπήματα του Μπεναλά κατάγεται από την Ελλάδα.Τα βίντεο είναι χαρακτηριστικά

Ο νεαρός άνδρας δεν είναι πάντως ο μοναδικός που δέχεται την αναίτια οργή του Μπεναλά. Ο 26χρονος φαίνεται να φέρνει, κρατώντας την από το σβέρκο και μια νεαρή γυναίκα!

#ViolencesPolicieres

#1erMai

pic.twitter.com/Dabr6HHwyJ

???? ALERTA VIOLENCES POLICIÈRES

DES POLICIERS TABASSENT ET GAZENT TOUT LE MONDE PLACE CONTREESCARPE !!
FAITES TOURNER IL FAUT QUE TOUT LE MONDE VOIT !!

May 1, 2018

Όπως αποκαλύπτει εποίσης το Closer, ο άνδρας, με καταγωγή από την Ελλάδα, που έπεσε θύμα του Μπεναλά, μετά το περιστατικό κρατήθηκε τουλάχιστον για τέσσερις ώρες, πριν η εισαγγελία ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο νεαρός Έλληνας έδωσε στην αστυνομία ψεύτικη ταυτότητα που ανήκε σε Έλληνα μπασκετμπολίστα!

Είχε ζητήσει και ειδική άδεια

Τη σκυτάλη των αποκαλύψεων παίρνει ακολούθως το Europe 1, αναφέροντας πως ο Μπεναλά είχε ζητήσει ειδική άδεια για να μπορεί να… ξυλοκοπήσει ανενόχλητος στη διαδήλωση της Πρωτομαγιάς!

Δυο μέρες πριν από τη διαδήλωση, ο σύμβουλος του Μακρόν είχε ζητήσει να του επιτραπεί ο ρόλος του «παρατηρητή» της επιχείρησης της αστυνομίας στην πορεία.

Πήρε εξουσιοδότηση χωρίς δεύτερη κουβέντα, αν και ο Μακρόν – σύμφωνα με τα έγκυρα γαλλικά Μέσα (όπως η εφημερίδα Liberation και η Le Parisien) - γνώριζε πολύ καλά το βίαιο χαρακτήρα του Μπεναλά, ωστόσο «έκανε τα στραβά μάτια»

"

Ο 26χρονος «σύμβουλος» δεν έμεινε φυσικά μόνο παρατηρητής, αφού μαζί με τον Βενσάν Κρας, σωματοφύλακα που εργαζόταν στο κόμμα του Μακρόν «La République En Marche» και έχει επίσης συλληφθεί, «αποφορτίστηκαν» από το άγχος της καθημερινότητάς τους «ξεσπώντας» πάνω στους διαδηλωτές.

Παράλληλα, ο Μπεναλά φαίνεται πως εκμεταλλευόταν στο έπακρο την «αδυναμία» που του έδειχνε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, καθώς σχεδόν σε κάθε φωτογραφία του Μακρόν, βρίσκεται δίπλα του! Ακόμα και όταν έκανε ποδήλατο μαζί με την Μπριζίτ στο Τουκέ, όπου είναι το σπίτι τους.

"

Εκτός βέβαια από τις διακεκριμένες θέσεις στις φωτογραφίες, ο Μπεναλά απολάμβανε και άλλα προνόμια. Είχε τοποθετηθεί σε πολυτελή κατοικία στην προκυμαία Branly του Παρισιού και συγκεκριμένα στο σπίτι που, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο Φρανσουά Μιτεράν χρησιμοποιούσε ως «ερωτική φωλιά» για την ερωμένη του, Αν Πινγκό, και την εξώγαμη κόρη του Μαζαρίν!

Με πληροφορίες από Closer, Europe 1, Le Parisien, Le Monde, ΑΠΕ – ΜΠΕ