H Kim Kardashian αφήνει ελάχιστα στην φαντασία στο ραντεβού της με τον Kanye West

 
H Kim Kardashian αφήνει ελάχιστα στην φαντασία στο ραντεβού της με τον Kanye West

Ενημερώθηκε: 30/07/18 - 09:27

H Kim Kardashian αφήνει ελάχιστα στην φαντασία φορώντας ένα ημιδιαφανές ασημένιο κορμάκι και κοντή μεταλλική φούστα φάκελο στο ραντεβού της με τον Kanye West.

κιμ

Η 37χρονη δεν φοβάται να ...μιλήσει μέσα από τις στυλιστικές επιλογές της αλλά φαίνεται ότι η συγκεκριμένη επιλογή άφησε και τον Kanye άφωνο. Η Κim διασφάλισε να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω της στην έξοδό της με τον Kayne West στο Los Angeles.

Ακόμα και ο εκκεντρικός σύζυγός της Kanye West's που την βοηθάει στην επιλογή των εμφανίσεων τής έμοιαζε εντυπωσιασμένος.

κιμ

Η Kim φορούσε μία κοντή, μαύρη περούκα που κάλυπτε τα μάτια της και φουτουριστικά γυαλιά ηλίου. Το ζευγάρι απήλαυσε χρόνο μαζί σε ένα πάρτι πριν επιστρέψει στα παιδιά του. Από όταν γνώρισε και παντρεύτηκε τον Kanye το 2015 οι επιλογές ρούχων και εμφανίσεων της Kim έχουν γίνει πιο εκκεντρικές.

Η Kim έχει παραδεχτεί ότι όταν πρωτογνώρισε τον 41χρονο Kanye, εκείνος της είπε ότι δεν του άρεσαν τα ρούχα της και αστειεύτηκε ακόμα ότι είχε το "χειρότερο στυλ". "Ηταν πολύ ευγενικός και καθάρισε ολόκληρη την ντουλάπα μου. Είχα 250 ζευγάρια παπούτσια και όταν τελείωσε είχαν μείνει δύο. Εκλαψα. Αλλά το έκανε γιατί ήθελε να μου μάθει για το στυλ".

κιμ

Αφού έγινε ο στυλίστας της, η Κim τώρα είναι η μούσα του Kanye για την συλλογή του Yeezy. Την έχει περιγράψει και ως "Mαρία Αντουανέτα της εποχής μας".

Το ραντεβού των δύο έγινε λίγες μέρες αφότου η Kim αποκάλυψε ότι έβγαλε "πέντε εκατομμύρια δολάρια σε πέντε λεπτά" με την κυκλοφορία του νέου αρώματός της. Τα Kimoji Cherry, Kimoji peach και Kimoji Vibes βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη στα μαγαζιά και ξεπουλησαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

κ
κ
κ
κ
κ

Πηγή: The Sun