Στεφανίδου – Ευαγγελάτος: Τα αιχμηρά σχόλια για τις διακοπές στη Μύκονο

 
Στεφανίδου – Ευαγγελάτος: Τα αιχμηρά σχόλια για τις διακοπές στη Μύκονο

Ενημερώθηκε: 01/08/18 - 12:57

ΣτεφανίδουΕυαγγελάτος: Τα «καρφάκια» τους για το ζευγάρι έριξαν σήμερα οι συντελεστές της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Το ζευγάρι μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με την τηλεοπτικό σταθμό Epsilon κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο μαζί με την 14χρονη κόρη τους Λυδία.

Τατιάνα Στεφανίδου

Νίκο Ευαγγελάτο

Εκεί τους «τσάκωσε» ο φακός του περιοδικού OK, και κυκλοφόρησαν τα καρέ με τους και να κολυμπούν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10» έδειξε τις φωτογραφίες ενώ δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια, κυρίως για την εμφάνιση της παρουσιάστριας, παρουσιάστριας αφού για κάποιους η στάση του σώματός τους ήταν σαν να προσπαθεί να καλύψει κάποια περιττά κιλά από τη περιοχή της κοιλιάς.

Η Νικολέττα Ράλλη όμως έσπευσε να πάρει τη θέση της Τατιάνας αφού είπε πως λόγω του ότι ασχολούνταν για χρόνια με το μπαλέτο έχει αυτή τη στάση σώματος και δεν έχει ανάγκη να «ρουφηχτεί» μιας και διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά στην ελληνική showbiz.