Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 09/07/16 - 09:55

'Ενας παραμυθένιος γάμος, ένας γάμος εκατομμυρίων, αυτός του διάσημου τοπ μόντελ Ανν Μπεατρίζ Μπαρός με τον Ελληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Καρίµ ελ Σιάτι έγινε στη Μύκονο.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, παντρεύτηκε την Παρασκευή με πολιτικό γάμο και χθες το βράδυ έγινε μία ακόμα τελετή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία της Λιας όπου αργότερα ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση με 600 καλεσμένους

Πολυτελείς θαλαμηγοί, ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετς κατέφθασαν στο νησί για τον γάμο αυτό που σύμφωνα με τα όσα λέγονται στοίχισε παραπάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ! Η εκθαμβωτική νύφη στον πολιτικό της γάμο φορούσε ένα boho style νυφικό δια χειρός Alessandra Rich ενώ στην χθεσινή τελετή επέλεξε ένα υπέροχο ρομαντικό νυφικό του οίκου Valentino.

Η νύφη έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τα παρανυφάκια, ανάμεσα στα οποία ήταν και η κόρη της Αλεσάντρα Αμπρόζιο, η μικρή Ανια που ήταν πραγματικά πανέμορφη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο της τελετής δέσποζε μία τεράστια αψίδα από λευκά λουλούδια όπου και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης οι νεόνυμφοι.