Οι 20 κορυφαίες φάσεις της Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Οι 20 κορυφαίες φάσεις της Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 18/08/18 - 12:50

Η Euroleague παρουσίασε τις 20 καλύτερες φάσεις της περασμένης χρονιάς με τους «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ να βρίσκονται και πάλι στις κορυφαίες στιγμής της διοργάνωσης. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού Νίκ Καλάθης που σκόρπισε στιγμές μαγείας όλη την χρονιά, είχε διπλή παρουσία στο top20. Τόσο χάρη στο νικητήριο καλάθι του κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας, όσο και για την φοβερή του ασίστ στον Σίνγκλετον κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αντίστοιχα ο Ιωάννης Παπαπέτρου κέρδισε μια θέση στην 20άδα χάρη στο εντυπωσιακό του κάρφωμα στην αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις, ενώ στο νούμερο «10» βρέθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για την τάπα του στον Πλάις και το εντυπωσιακό σώσιμο της μπάλας.

Αδίκως και καθώς ακόμα δεν έχει κοπάσει η μανία με το wonderkid της διοργάνωσης Λούκα Ντόντσιτς βρέθηκε ακόμα μια φορά στη κορυφή για τη «βόμβα» του στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα από το ένα καλάθι στο άλλο. Κατά την γνώμη μας η φάση στο νούμερο τρια θα έπρεπε να ήταν στη κορυφή. Ίσως αν ήταν άλλα τα ονόματα…

#GameON

pic.twitter.com/b28Q6aBdAk

? The TOP 100 plays of the season has reached its conclusion!

20 ➡️ 1

August 17, 2018