Ήρθε η ώρα να επέμβει η Δικαιοσύνη στις άθλιες συκοφαντίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο

 
Είναι αδιανόητο, αυτό που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό να εξελίσσεται σε βάρος του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου

Ενημερώθηκε: 15/09/18 - 00:31

Του Γιώργου Τσελεπή

Αρθρογράφος: Γιώργος Τσελεπής

Είναι αδιανόητο, αυτό που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό να εξελίσσεται σε βάρος του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Και τι εννοούμε με αυτό; Τις συχνές συκοφαντίες ιδιαίτερα στο διαδίκτυο σε βάρος του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας που υπηρετεί έμπρακτα με σθένος την πατρίδα του στηρίζοντας την παρουσία της στο οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την αλληλένδετη πορεία της με αυτήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την ώρα λοιπόν που ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος εργάζεται σκληρά, κάποιοι τον συκοφαντούν αισχρά, δυστυχώς και δημοσιογράφοι, με ανακρίβειες και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο ΠτΔ δεν έχει επέμβει μέσω της Δικαιοσύνης, η οποία όμως δεν έχει αντιδράσει από μόνη της.

Αναρτήσεις σαν τις παρακάτω, όχι μόνο αμαυρώνουν το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και το έργο του όσον αφορά την υπενθύμιση της νομοτελειακής φύσης της Ελλάδας και του Ελληνισμού προς τους λοιπούς ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"

Η ανωτέρω ανάρτηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, πρόκειται πραγματικά περί συκοφαντίας, με επιχειρήματα που καταρρίπτονται, αφού οι περισσότεροι είναι σε θέση καταρχήν να γνωρίζουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ουδέποτε ασχολήθηκε με τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας,και ήδη οι υπεύθυνοι έχουν ήδη κληθεί από την δικαιοσύνη.

Άλλωστε με μια απλή αναζήτηση-δεν μιλάμε για ρεπορτάζ- μπορεί να φανεί άνετα ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι για τα οικονομικά του κόμματος της τελευταίας εικοσαετίας.Σίγουρα όχι ο κος Παυλόπουλος!

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί άλλη μία άθλια συκοφαντική επίθεση κατά του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν αρμόδιος υπουργός την περίοδο των πυρκαγιών του 2007. Όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν ήταν καν υπουργός!

Κάπου εδώ λοιπόν ήρθε η ώρα η ελληνική δικαιοσύνη να προστατεύσει όχι μόνο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το πρόσωπό του και το έργο του, αλλά και το ίδιο το πολίτευμα.