Premier League: «Σφυριά» διέλυσαν τη Γιουνάιτεντ

 
Premier League: «Σφυριά» διέλυσαν τη Γιουνάιτεντ

Ενημερώθηκε: 29/09/18 - 17:17

Η Γουέστ Χαμ πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1, βυθίζοντας σε ακόμα μεγαλύτερη κρίση, την ομάδα του Μουρίνιο.

Τα «σφυριά» μετρούσαν μόνο μία νίκη στις προηγούμενες 19 αναμετρήσεις τους σε επίπεδο Premier League, ωστόσο πήραν προβάδισμα με το εντυπωσιακό «τακουνάκι» του Φελίπε Άντερσον!

Η Γουέστ Χαμ διπλασίασε τα τέρματά της λίγο πριν την ανάπαυλα, με το σουτ του Αντρέι Γιαρμολένκο να κοντράρει στον Βίκτορ Λίντελοφ και να καταλήγει στα δίχτυα του… εμβρόντητου Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Μάρκους Ράσφορντ «απάντησε» με ένα πολύ ωραίο και δύσκολο γκολ το 71’, αλλά, τρία λεπτά αργότερα, ο Μάρκο Αρναούτοβιτς αποκατέστησε το προβάδισμα δύο τερμάτων των γηπεδούχων , με την κάθετη πάσα του Μαρκ Νομπλ να «ανοίγει» στα δύο την τετράδα της άμυνας των «κόκκινων διαβόλων»…

Το τέταρτο φετινό τέρμα του Αρναούτοβιτς σήμανε την οριστικοποίηση της επικράτησης της Γοιυέστ Χαμ και παράλληλα επιβεβαίωσε την πρόοδο που κάνει αυτή υπό τον Μάνουελ Πελεγκρίνι. Την ώρα που η κρίση της αντιπάλου της συνεχίζεται και η Μάντσεστερ βυθίζεται στην εσωστρέφεια…