Super League: Επιτέλους νίκη για Πανιώνιο!

 
Super League: Επιτέλους νίκη για Πανιώνιο!

Ενημερώθηκε: 30/09/18 - 19:20

Μια νίκη που την ήθελε πάρα πολύ, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, πήρε ο Πανιώνιος εκτός έδρας, απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών με 2-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο επιθετικός των «κυανέρυθρων», Ντουρμισάι, που σκόραρε δύο φορές (37’, 50’), ενώ οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό, έχασαν και αρκετές ευκαιρίες για να μεγαλώσουν το υπερ τους, σκορ.

Στο πλευρό του Πανιωνίου βρέθηκαν και περίπου 400 φίλοι, που δεν σταμάτησαν λεπτό, να τραγουδούν για την αγαπημένη τους, ομάδα!

πανιωνιος ριζουπολη

Βυθίζεται ολοένα και περισσότερο η «ελαφρά ταξιαρχία», που απογοήτευσε με την απόδοσή της και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς πόντο έπειτα από 5 αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Μοντεαγούδο): Χουάντερσον – Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46’ Τριάδης), Βαφέας – Ακόστα (59’ Σικαμπάλα), Κοντοές, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Ναδάλες – Τόμας (64’ Ελ-Χέλβε), Γκαρός

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ - Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου - Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (93’ Σαραμαντάς) – Σπιριντόνοβιτς (82’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι, Τσιλούλης (66’ Μανθάτης)