Ο «Χρήστος» ήταν λεσβία και «ψάρεψε» 14χρονη!

 
Ο «Χρήστος» ήταν λεσβία και «ψάρεψε» 14χρονη!

Ενημερώθηκε: 22/10/18 - 15:13

Παριστάνοντας τον... ερωτοχτυπημένο άνδρα στο Instagram «ψάρεψε» ένα 14χρονο κορίτσι μια γυναίκα από το Πήλιο, η οποία θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου!

Η κατηγορούμενη ενήλικη είχε αποκτήσει επικοινωνία μέσω του ίντερνετ με το κορίτσι, στο οποίο παρουσιαζόταν ως άνδρας, και φέρεται ότι της έστελνε διάφορες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου. Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα «Χρήστος» κι έτσι άρχισε να επικοινωνεί ηλεκτρονικά με τη μαθήτρια από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2017.

Η ανήλικη είχε αναφέρει από την πρώτη στιγμή την ηλικία της, όμως αυτό δεν φάνηκε να πτοεί την... ξαναμμένη Πηλιορείτισσα! Αντίθετα, άρχισε να στέλνει στη μικρή δήθεν φωτογραφίες του... Χρήστου, χρησιμοποιώντας το υλικό κάποιου αλλοδαπού. Οι φωτογραφίες έδειχναν έναν άνδρα είτε ημίγυμνο είτε γυμνό, ενώ πολλές φορές της έστελνε ανδρικά γεννητικά όργανα, τα οποία έλεγε πως ανήκαν σε αυτήν, δηλαδή στον «Χρήστο». Η μικρή, πάντως, ανταποκρίθηκε και άρχισε να στέλνει κι εκείνη με τη σειρά της δεκάδες φωτογραφίες της ανάλογου περιεχομένου, που την απεικόνιζαν άλλοτε ημίγυμνη και άλλοτε γυμνή. Σύμφωνα με το ethessalia, οι δυο τους έκαναν συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, με την ενήλικη να στέλνει μηνύματα που προσέβαλλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια της 16χρονης (σήμερα) μαθήτριας και τελικά να καταλήξει να καθίσει στο εδώλιο. Οταν αποκαλύφθηκε η επικοινωνία, τον Νοέμβριο του 2017, έγινε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας, όπου κατασχέθηκαν φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχόμενου, ενώ τον Μάρτιο εκδόθηκε πραγματογνωμοσύνη του Τμήματος Πειστηρίων της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Η Πηλιορείτισσα, που θα δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 337, παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα περί προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και για παράβαση του άρθρου 348, παράγραφοι 2-3 περί διευκόλυνσης ακολασίας άλλων.

Σύμφωνα με το πρώτο άρθρο, «ενήλικος ο οποίος μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου επικοινωνίας αποκτά επαφή με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη και, με χειρονομίες ή προτάσεις ασελγείς, προσβάλλει την αξιοπρέπεια του ανηλίκου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. Αν η πράξη τελείται κατά συνήθεια ή αν επακολούθησε συνάντηση, ο ενήλικος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών».

Πηγή: Espresso