Basket League: Παιχνίδια για όλα τα γούστα

 
Basket League: Παιχνίδια για όλα τα γούστα

Ενημερώθηκε: 27/10/18 - 11:53

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αναμένονται οι αναμετρήσεις, για την 4η αγωνιστική της Betshop.Gr Basket League.

Στο σημερινό μενού δεσπόζει η αναμέτρηση του Προμηθέα Πάτρας με την ΑΕΚ, με τους Αχαιούς να είναι αήττητοι στο Basketball Champions League, αλλά να μετρούν δύο ήττες στην Α1 και από την άλλη την ΑΕΚ που δείχνει να βρίσκει ρυθμό.

Νησιώτικο ντέρμπι διεξάγεται στη Λήμνο, όπου ο Ήφαιστος κάνοντας νέο sold out φιλοξενεί τον Κολοσσό, που προέρχεται από την πρώτη του νίκη. Ο Χολαργός με όλους τους παίκτες διαθέσιμους αναμετράται με τον ΠΑΟΚ την αποστολή του οποίου ακολούθησαν παρά τα προβλήματά τους οι Μαργαρίτης και Χρυσικόπουλος.

Πολύ σημαντικό ματς διεξάγεται στο Λαύριο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Πανιώνιο, που πήρε την πρώτη του νίκη την περασμένη εβδομάδα. Το Περιστέρι θέλει να διατηρήσει το αήττητό στη Χαλκίδα απέναντι στην Κύμη.

Τη Δευτέρα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον Άρη στον απόηχο της πρώτης του νίκης στο FIBA Europe Cup να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, λίγο πριν το ταξίδι του στη Μόσχα για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός με αμφίβολο τον Ματ Λοτζέσκι υποδέχεται το Ρέθυμνο που παραμένει δίχως νίκη.