Συνάντηση βόμβα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή ειδήσεων άλλου καναλιού

 
Συνάντηση βόμβα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή ειδήσεων άλλου καναλιού

Ενημερώθηκε: 23/11/18 - 13:06

Μια ενδιαφέρουσα και συνάμα ακατανόητη - εκ πρώτης όψεως - συνάντηση έλαβε χώρα μεταξύ του Αντώνη Σρόιτερ και στελεχών του ΑΝΤ1! Με αντικείμενο τι άλλο από τις ειδήσεις...

Σε όποιον και αν ανήκει η πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης -και εφόσον βέβαια για την είδηση αυτή που μετέδωσε η ιστοσελίδα «Ενημέρωση 24» δεν υπάρξη κάποια διάψευση- σίγουρα προκαλεί ερωτήματα, τόσο για το θέμα όσο και το χρόνο.

ΑΝΤ1

Απορίες, διότι το δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και δεν είχε ακουστεί κάποιο παράπονο ή προβληματισμός που να δικαιολογεί τέτοιου τύπου κινητικότητα. Αντίθετα οι ειδήσεις, μαζί με τις εκπομπές του Παπαδάκη και της Σκορδά, από την αρχή της σεζόν ανήκουν στα δυνατά χαρτιά του φετινού προγράμματος του .

Ν. Χατζινικολάου

Επίσης και οι σχέσεις του Νίκου Χατζηνικολάου με το κανάλι δείχνουν εξαιρετικές… Πλην όμως, παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν ανακοινώσει ότι η εκπομπή «Ενικος» του θα ενταχθεί στο φετινό πρόγραμμα του σταθμού, ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.

Αυτό που αυτή τη στιγμή μπορεί να ειπωθεί, είναι οψόμεθα...