OPEN TV: Το «διαζύγιο» με τον Μένιο Φουρθιώτη - Αυτή είναι η απόφαση για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά»

 
OPEN TV: Το «διαζύγιο» με τον Μένιο Φουρθιώτη - Αυτή είναι η απόφαση για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά»

Ενημερώθηκε: 23/11/18 - 17:35

«Διαζύγιο» Φουρθιώτη – Open και με δικαστική απόφαση, σε μια υπόθεση που μόλις ξεκίνησε.

Μένιου Φουρθιώτη

Open TV

«Αποκαλυπτικά Live»

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του κατά της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ (ιδιοκτήτριας εταιρείας του ), δικαιώνοντας τη δεύτερη, με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασίας του καναλιού με τον παρουσιαστή και την εκπομπή .

Αννίτα Πανιά

Υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη παρενέβησαν οι εταιρείες Κάπα Λάμδα Ωμέγα Μ. ΕΠΕ, V.V. Tele & Star Ltd, A-Orizon Media Ltd και G. Golden Productions Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία… Η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ συμβλήθηκε με τις εταιρείες V.V. Tele & Star Ltd και Κάπα Λάμδα Ωμέγα Μ. ΕΠΕ στις 15/11/2017 και δεσμεύθηκε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της συμφωνίας τους θα διατηρηθεί η συνεργασία με τους παρουσιαστές Μένιο Φουρθιώτη και μέχρι την 31-7-2022 και πως θα υπάρχει «τοποθέτηση προϊόντος» στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Open

Μένιο Φουρθιώτη

σε ανάρτηση του στα social media

Το δικαστήριο στην απόφασή του έκρινε πως «το αίτημα για να διατηρηθεί προσωρινά η εκτέλεση της σύμβασης» του παρουσιαστή με το κανάλι ως τις 31/7/2019 «θα οδηγούσε σε πλήρη ικανοποίηση του δικαιώματός του», αφού το θα υποχρεωνόταν να έχει τον στο πρόγραμμά του μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο παρουσιαστήςισχυρίστηκε πως υπήρξε «πολιτική παρέμβαση» και πως θα υπάρξει «απάντηση με χαρτιά, συνομιλίες στον εισαγγελέα διαφθοράς και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».

typologies.gr

Πηγή: