Nomads: Ποιος θα κερδίσει σήμερα (24/11) το αγώνισμα των αρχηγών

 
 Nomads: Ποιος θα κερδίσει σήμερα (24/11) το αγώνισμα των αρχηγών

Ενημερώθηκε: 24/11/18 - 11:27

Nomads: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα αρχηγών από το οποίο θα προκύψει ο τρίτος μονομάχος.

ασυλία

επίλεκτοι

Εισβολείς

Στο επεισόδιο του Σαββάτου είδαμε τις δυο ομάδες να μάχονται για την. Οι κατάφεραν για ακόμη μια φορά να κερδίσουν με αποτέλεσμα οι να κληθούν να ψηφίσουν τους 2 συμπαίκτες τους που είναι οι πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι για το αγώνισμα της Κυριακής.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Δημήτρης Μαρμαράς

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε οι Εισβολείς επέλεξαν ως πρώτη υποψήφια την ενώ δεύτερος μονομάχος είναι ο .

Nomads

Σήμερα λοιπόν στο αγώνισμα των αρχηγών οι επίλεκτοι θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη για να μην βγάλουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους ως υποψήφιο. Βέβαια η νίκη στον σημερινό αγώνα είναι μονόδρομος αφού μετά από τόσες διαδοχικές ήττες θέλουν να δείξουν στους αντιπάλους τους ότι παραμένουν ανταγωνιστικοί. Από την άλλη οι Επίλεκτοι έχουν για τα καλά το πάνω χέρι στα αγωνίσματα του . Δεν χάνουν με τίποτα και πλέον μπορούν να χαρακτηριστούν και επίσημα ως η πιο δυνατή ομάδα του παιχνιδιού. Μια ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό αγώνισμα θα τους γεμίσει με ηρεμία και επιπλέον σιγουριά, ενώ θα στριμώξουν τους αντίπαλους τους για τα καλά στα σχοινιά. Αν χάσουν δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από μια φυσιολογική ήττα ανάμεσα σε πολλά θετικά αποτελέσματα.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε τις διαρροές (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει σήμερα το αγώνισμα.