Προβλημάτισε... μπροστά ο Ολυμπιακός

 
Προβλημάτισε...μπροστά ο Ολυμπιακός

Ενημερώθηκε: 15/07/16 - 22:19

Ο Ολυμπιακός, στο πιο δυνατό του φιλικό μέχρι τώρα, με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ, έδειξε μεγάλη σοβαρότητα στα μετόπισθεν, αλλά προβλημάτισε ιδιαίτερα στην επιθετική του λειτουργία, δείχνοντας πως θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βίκτορ Σάντσεθ ήθελε να δει την αμυντική τετράδα που ετοιμάζει για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Οι Φιγκέιρας, Μποτίας, Σιόβας, Ντε λα Μπέγια την αποτελούσαν και τα πήγαν αρκετά καλά, με το δίδυμο των στόπερ να κάνει ορισμένα λάθη, τα οποία δεν στοίχησαν στους Πειραιώτες.

Στα πρώτα είκοσι λεπτά, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν καλη κυκλοφορία, με τον Μπουχαλάκη να είναι ο "μαέστρος" στην μεσαία γραμμή, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα καρέ των Βέλγων.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν μην έγινε. Ρυθμός δεν υπήρχε διότι οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος μπροστά, ενώ είχε και αρκετά θέματα πίσω, με το δίδυμο Μποτία-Ντα Κόστα να δείχνει για ακόμη μια φορά ότι δεν ταιριάζει, ενώ η Μπριζ έχασε την ευκαιρία του παιχνιδιού στο 72ο λεπτό, όταν ο Ντιαμπί "έκοψε" στα δύο με φοβερή κάθετη την άμυνα των Πειραιωτών αλλά το πλασέ του Μπολινγκολί έδιωξε εντυπωσιακά ο Λεάλι. Ο Ιταλός πραγματοποίησε το ντεμπούτο το με την φανέλα των πρωταθλητών και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Κλαμπ Μπριζ: Μπουτέγ, Κουλς, Σίμονς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Κλοντεμίρ, Βόρμερ, Ραφαέλοφ (46’ Ντιαμπί), Στορμ (77’ Οσέι-Μπερκόε), Βόσεν (67’ Γουέσλι), Ισκιέρδο (61’ Μπολινγκολί).

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (59‘ Λεάλι), Μποτία, Σιόβας (46’ Ντα Κόστα), Ντε Λα Μπέγια (61’ Μαζουακού), Φιγκέιρας (65’ Φιγκέιρας), Μιλιβόγεβιτς (65’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (61’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59’ Μανθάτης), Πουλίδο (75’ Σεμπά), Πάρντο (46’ Μανιάτης), Ιντέγε (59’ Τσόρι).