Λάκης Λαζόπουλος: Τι λεει για την τηλεοπτική επιστροφή με το "Τσαντίρι" στο Open

 
Λάκης Λαζόπουλος: Τι λεει για την τηλεοπτική επιστροφή με το "Τσαντίρι" στο Open

Ενημερώθηκε: 10/01/19 - 15:40

Την απάντησή του σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου και τον θέλουν να στήνει ξανά το «Αλ Τσαντίρι» του στο Open του Ιβάν Σαββίδη, από τον Φεβρουάριο και κάθε Τρίτη στις 21.00, έδωσε στην «Espresso» o Λάκης Λαζόπουλος.

Βρήκαμε τον δημοφιλή δημιουργό ήρεμο και ευδιάθετο και, αφού μας ευχήθηκε όλα τα καλά για το 2019, μας δήλωσε αποκλειστικά: «Ναι, έχει διατυπωθεί η πρόθεση από το κανάλι Open για να συνεργαστούμε, έτσι ώστε να επιστρέψει το ‘‘Αλ Τσαντίρι’’ στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, αυτή την περίοδο γίνονται ακόμη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Αν καταλήξουν αυτές οι συζητήσεις κάπου και επέλθει συμφωνία, τότε θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος του Open, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος διατηρεί καλή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα, θα ήθελε να εντάξει στο πρόγραμμα το «Αλ Τσαντίρι» στο τέλος Φεβρουαρίου για να... χτυπήσει δυνατά τον ανταγωνισμό και να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του σταθμού. Φήμες, μάλιστα, τον θέλουν να υπολογίζει πολύ στην επαναφορά της σατιρικής εκπομπής με την πιο υψηλή θεαματικότητα και με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.