Oι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου

 
Oι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου  από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 23/01/19 - 00:11

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Το τετράγωνο Ερμή με τον πλανήτη Ουρανό, δεν αφήνει κανένα περιθώριο να υπάρξει ηρεμία και νηφαλιότητα σε κάθε περίπτωση. Δύσκολη μέρα σε κάθε συμφωνία και συζήτηση, όπου η διάσπαση είναι πολύ πιθανή.

ΚΡΙΟΣ: Το δύσκολο τετράγωνο του Ουρανού με τον Ερμή, προκαλεί εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και δείχνει μία ένταση σε προσωπικά θέματα που πρέπει να αποφύγετε. Η Σελήνη θα βρεθεί στον τομέα της εργασίας σας, βάζοντας μία ρευστότητα που θα έχει μικρή διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές σε κάποιες καταστάσεις, κυρίως επαγγελματικές, που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Βέβαια από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα φροντίσει την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια σας και κάποια οικονομικά θέματα θα σας βάλλουν σε πολλές σκέψεις. Η προσωπική σας ζωή για κάποιους λόγους θα σας αναστατώσει. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας απασχολήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία ανατρεπτική μέρα για σας, που πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε σωστά τις προσωπικές σας σχέσεις. Φροντίστε να μην πάρετε εν βρασμό ψυχής, αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Μην εμπιστεύεστε σήμερα τους άλλους και κυρίως εκείνους που έχετε οικονομικές δοσοληψίες. Φροντίστε να κάνετε κάποια σχέδια που αφορούν το αύριο, όχι το σήμερα, που είστε παρορμητικοί και ανήσυχοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναλάβετε σήμερα καμία νέα υπόθεση, γιατί πολύ πιθανόν να ανατραπεί την πιο ακατάλληλη στιγμή. Η Σελήνη θα μπει σήμερα στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας πολλά σε μία νέα κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Τα σχέδια σας σήμερα θα ανατραπούν και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να μην αφήσετε τις αμφιβολίες σας να γίνουν λόγος, ώστε να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να μπείτε στην διαδικασία να έρθετε σε αντιπαράθεση με αγαπημένα σας άτομα. Μπορεί επίσης μία απροσεξία σας, να γίνει η αιτία να προκαλέσετε ένα ατύχημα ή μια λεκτική ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να αποφύγετε σήμερα να κάνετε οικονομικές συναλλαγές και να πάρετε ρίσκο σε οποιοδήποτε υπόθεση αφορά τα χρήματα σας. Φροντίστε να μην κλείσετε καμία συμφωνία που θα έχει κάποια υλικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μία μέρα που δεν θα λείψουν οι εντάσεις, εφόσον ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, δεν θα έχει καλή όψη με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό. Από το απόγευμα κάποιες καταστάσεις θα είναι πιο ήρεμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με πολύ ταραχή θα ξεκινήσει η μέρα σας και μάλλον θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές που δεν θα θέλατε να τις προκαλέσετε. Αφήστε πίσω σας κάποιες στενάχωρες σκέψεις και φροντίστε για το αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στα σχέδια σας και μάλλον δεν θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί σήμερα στα χρήματα, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Από το απόγευμα κάποια πράγματα γλυκαίνουν.