ΠΑΟΚ: Τα λόγια του Λουτσέσκου πριν το ντέρμπι

 
ΠΑΟΚ: Τα λόγια του Λουτσέσκου πριν το ντέρμπι

Ενημερώθηκε: 12/02/19 - 14:54

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά πως να προετοιμάζει την ομάδα του, για ένα σπουδαίο παιχνίδι. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ να δείχνει πως είναι... μανούλα σε αυτόν τον τομέα!

Ο Λουτσέσκου λίγα λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, φρόντισε με τα λόγια του, να φτιάξει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε αυτοί να μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια» και να πάρουν τη μεγάλη νίκη.

«Σίγουρα, σήμερα δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι δουλειά έχουμε κάνει. Μπείτε δυνατά στο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια ο Ρουμάνος, ενώ τους ζήτησε να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά και να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ -όπως και έγινε, με το γκολ του Βιεϊρίνια στο 3’.

Στο ημίχρονο του ντέρμπι, ο Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν: «Μη σταματήσετε. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο, αλλά θέλω να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό. Θα πρέπει να αποδείξετε σε όλους ποιος έιναι ο καλύτερος. Να τα δώσετε όλα, ακόμα και αν το σκορ είναι 2-0», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακόμα και μετά το τέλος, που τα πανηγύρια είχαν την τιμητική τους, ο Ρουμάνος τεχνικός υπενθύμισε στους παίκτες του τη δύσκολη συνέχεια: «Δεν είμαστε πρωταθλητές ακόμα. Κάναμε μεγάλο βήμα για τον μεγάλο στόχο, αλλά μας μένουν δέκα αγώνες, δέκα τελικοί στους οποίους πρέπει να παίξουμε με απόλυτη αποφασιστικότητα, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε και επιστρέφουμε στη δουλειά για να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε φτιάξει».