Πυρ και μανία τα στελέχη του ΣΚΑΙ που κερδίζουν όλο οι Τούρκοι στο Survivor - Έντονο παρασκήνιο

 
Πυρ και μανία τα στελέχη του ΣΚΑΙ που κερδίζουν όλο οι Τούρκοι στο Survivor - Έντονο παρασκήνιο

Ενημερώθηκε: 19/02/19 - 13:21

Δεν φθάνει το χαμηλό βαρομετρικό που αντιμετωπίζει ο ΣΚΑΙ με τις τηλεθεάσεις του Survivor… Εσχάτως μαθαίνουμε οτι τα στελέχη του καναλιού ειναι τσαντισμενα και με τον τουρκο παραγωγό Ατζουν Ιλιτζαλι που τους εχει “κοροϊδέψει” και διαρκώς κερδίζουν οι Τούρκοι στα αγωνίσματα!

Αυτό δηλαδή που όλοι θεωρούσαμε αυτονόητο πριν καν ξεκινήσει το ελληνοτουρκικό ριάλιτι… Στο Φάληρο το αντιλήφθηκαν με χρονοκαθυστέρηση! Σιγά που ο τούρκος θα άφηνε τους Έλληνες να κερδίζουν! Δεν ειναι μονο οτι εχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού και κάνει ό,τι γουστάρει… Δεν είναι μόνο οτι οι Τούρκοι που συμμετέχουν στο ριάλιτι ειναι καλύτεροι, αφου προετοιμάζονται στις αντίστοιχες σχολές που υπάρχουν στη γειτονική χώρα, έχοντας στήσει μια ολόκληρη βιομηχανία για να τους τα παίρνει και απο κει… Επιπλέον ο Ατζουν Ιλιτζαλι ως προσωπικός φίλος του Ερντογαν και δεδομενου οτι το παιχνίδι προβάλλεται και στην Τουρκία, δεν επιτρέπει να χάνουν οι ομοεθνείς του! Η απορία ειναι τι έκαναν οι δικοί μας οταν ο τουρκος τούς παραμύθιαζε!

Τωρα ομως ειναι αργά! Όσες Δαλακες και να βάλουν, όσα σελέμπριτι ή εκπλήξεις κι αν ετοιμάσουν (το πολυ να σηκώσουν λίγο τα νούμερα), διότι κατά τα άλλα οι Τούρκοι θα γλεντάνε τους Έλληνες (στα αγωνίσματα)!

Και από ό,τι φαίνεται το κατάλαβαν και στο Φάληρο! Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως! Ωστόσο απο ‘δω ξεκινάει το πρόβλημα για την ελληνική πλευρά (που είναι τσαντισμένη)!

Συνειδητοποίησαν λοιπόν οτι δύσκολα θα ξανασταυρώσουν νίκη… Ή πιο σωστά θα κερδίζουν, τόσο όσο όμως ώστε να μη βαρεθεί το τουρκικό κοινό και χάσει το ενδιαφέρον του… Έτσι οι Έλληνες φωστήρες της παραγωγής (του καναλιού συμπεριλαμβανομένου) σκέφτηκαν οτι ο μόνος τρόπος να ρεφάρουν, ειναι Τουρκάλα παίκτρια να ερωτευθεί έλληνα παίκτη! Κάπως έτσι σου λεει ο πονηρός ελληνας θα σηκώσουμε τα νούμερα και δεν θα ξεφτιλιστούμε τελείως! Άσε που θα φανούμε και μάγκες στο κοινό, και άρχισαν να κλείνει το μάτι ο ένας στον άλλον!

Πλην ομως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο (Ατζουν Ιλιτζαλι)! Διότι την ώρα που οι Έλληνες σχεδίαζαν και έριχναν ονόματα στο τραπέζι για να βρουν το ιδανικό ζευγάρι που θα επισφραγίσει τον ελληνοτουρκικό έρωτα… Ο τούρκος παραγωγός στο άκουσμα και μόνο της ιδέας ότι έλληνας θα ερωτοτροπεί με Τουρκάλα, έγινε τούρκος! Ποιος είδε τον Αλλάχ και δεν τον φοβήθηκε!

Πηγή: enimerosi24