Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (23-24/07)

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο και την Κυριακή (23-24/07)

Ενημερώθηκε: 23/07/16 - 00:56

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα λόγια που θα σας πουν για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως αυτό το διήμερο να μην είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να εκνευριστείτε με το παραμικρό. Από το βράδυ της Κυριακής ίσως μπορέσετε να ηρεμίσετε βρίσκοντας στίριξη σε πολύ δικούς σας ανθρώπους. Οικονομικές δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολύ πιθανόν αυτό το διήμερο να θελήσετε να συναντήσετε κάποια δικά σας πρόσωπα, που οι συνθήκες θα σας δυσκολέψουν να το κάνετε. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής στο Λιοντάρι σας δίνει δύναμη για νέα ξεκινήματα. Προσοχή σε ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν και την περίοδο η σωματική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Η συναισθηματική σας ζωή είναι σε μία περίοδο ύφεσης και σχετικής ηρεμίας. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε.

ΛΕΩΝ
Τα οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσου το Σάββατο και ίσως να εξελιχθούν τελικά όλα με θετικό τρόπο. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα που σας απασχολεί. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις πολλές φλυαρίες που δεν βγάζουν πουθενά και δείτε την ουσία των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ
Μία πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία όμορφη συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας γεμίσει τις μπαταρίες σας. Οι προβληματισμοί για κάποια θέματα προσωπικά έχουν αρχίσει και διαλύονται. Πολύ σύντομα αλλάζει η ζωή σας και πρέπει να δείτε το αύριο με ένα πλατύ χαμόγελο.

ΖΥΓΟΣ
Οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν. Βέβαια μην θεωρήσετε ότι δεν θα επιλυθούν σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Μία συνάντηση με δικό σας αγαπημένο άτομο θα γίνει ίσως βράδυνες ώρες και θα έχετε να μάθετε αρκετές πληροφορίες που θα σας είναι στο μέλλον αρκετά χρήσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και κυρίως σε μία περίοδο μετάβασης. Το Σάββατο θα θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο σοβαρά κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα διήμερο που θα σας χαρίσει συναίσθημα και αποδοχή από δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να δεθούν οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κρατήστε όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές, θέλουν τον χρόνο τους, που εσείς δεν πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας. Ξεφορτωθείτε ότι σας στεναχωρεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι ένα διήμερο γεμάτο από ευαισθησίες και ρομαντισμό. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό, χωρίς υπεκφυγές και αναβολές. Βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι η Σελήνη στο ζώδιο σας, δεν θα σας τα φέρει όλα στο πιάτο, λόγο κακής σχέσης με τον Κρόνο.