Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10/04) το έπαθλο

 
Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10/04) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 10/04/19 - 11:14

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Κυριάκος Πελεκάνος

Νίκος Κοσμάς

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε το αγώνισμα για το αυτοκίνητο στο ποίο νικήτρια αναδείχθηκε η λευκή ομάδα. Οι παίκτες εν συνεχεία μονομάχησαν μεταξύ τους και αυτός που πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου ήταν ο . Μάλιστα ο έφτασε για δεύτερη φορά στον τελικό του αγωνίσματος αλλά δεν τα κατάφερε.

Επίσης παρακολουθήσαμε το Συμβούλιο του Νησιού με υποψήφιες για αποχώρηση τις Μελίσα και Σουντέ. Αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Τουρκία ήταν η Μελίσα.

Survivor

Το βράδυ οι δυο ομάδες του θα παλέψουν για ακόμη μια φορά για το έπαθλο. Βλέποντας το τρέιλερ του επεισοδίου ο στίβος είναι μεγάλος και απαιτητικός και οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν μεταξύ τους για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Σε προηγούμενα επεισόδια τα αγωνίσματα συνεργασίας έχουν προσφέρει μεγάλες μάχες στο τηλεοπτικό κοινό κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα.

Ποιος θα κερδίσει; Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να σας δώσουμε διαρροές (spoiler). Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας ενημερώσουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα του επάθλου.