Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του «δράκου του Αμαρουσίου» - Με δάκρυα περιέγραψαν το θρίλερ που έζησαν στα χέρια του

 
Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του «δράκου του Αμαρουσίου» - Με δάκρυα περιέγραψαν το θρίλερ που έζησαν στα χέρια του

Ενημερώθηκε: 12/04/19 - 21:57

O εισαγγελέας της έδρας ζήτησε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας να κηρύξει τον αποκαλούμενο «δράκο του Αμαρουσίου», ένοχο όπως και πρωτόδικα για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού σε βάρος έξι γυναικών.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 16 ετών, υποστήριξε στην απολογία του πως άκουγε φωνές που του έλεγαν να επιτεθεί στις γυναίκες και πως στο πρόσωπό τους έβλεπε την πρώην κοπέλα του.

«Δεν καταλάβαινα αυτά που έκανα. Λυτρώθηκα όταν με συνέλαβαν γιατί αργότερα μπορεί να άκουγα φωνές «σκότωσε την», ανέφερε στην απολογία του.

Ο κατηγορούμενος είπε ότι πληγώθηκε βαθιά από την τραυματική σχέση που διατηρούσε με μια Ρουμάνα ιερόδουλη, την Τζωρτζέτα.

«Άκουγα φωνές. Ταπείνωσέ την, μείωσέ την. Μην ακούς τα ψέμματα που λέει» ανέφερε, προσθέτοντας πως στο πρόσωπο κάθε κοπέλας έβλεπε την Τζωρτζέτα.

«Στην τελευταία κοπέλα που της έβαλα την ταινία στο στόμα άκουγα την φωνή να μου λέει «μην ακούς τα ψέματα της» και αυτόματα έβγαλα την ταινία και της έκλεισα το στόμα. Αλλά δεν την άφησα να πνιγεί.Δεν καταλάβαινα αν αυτό που έκανα ήταν σωστό ή λάθος. Ήταν ο άλλος μου εαυτός. Δεν έφευγα γιατί φώναζαν αλλά επειδή είχα κατευνάσει τις φωνές» ανέφερε επίσης ο κατηγορούμενος.

Είχαν προηγηθεί οι καταθέσεις τεσσάρων γυναικών που με δάκρυα στα μάτια περιέγραψαν στους δικαστές τις δραματικές στιγμές που έζησαν. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στις 23 Απριλίου.