Τυχεροί στην...ατυχία τους όσοι δεν έφυγαν για το Πάσχα

 
Γλίτωσαν διόδια και καύσιμα όσοι μένουν πίσω το Πάσχα

Ενημερώθηκε: 26/04/19 - 22:42

Εξαιρετική η ευκαιρία για όσους μπορούν, να φύγουν από το κλεινόν άστυ για να κάνουν Ανάσταση σε εξοχικά, ξενοδοχεία, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, ωστόσο τυχεροί και όσοι έμειναν πίσω..

διόδια

Κι αυτό γιατί γλιτώνουν τις τιμές στην βενζίνη και στα που έχουν χτυπήσει “κόκκινο”, αφού στην Σαντορίνη καταγράφηκε η υψηλότερη τιμή πώλησης ανά λίτρο αμόλυβδης στο 1,98 ευρώ, στην Πάρο εμφανίστηκε η δεύτερη ακριβότερη τιμή με 1,88 ευρώ και στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ρόδος με 1,85 ευρώ το λίτρο

Ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι λόγω των γεωπολιτικών εντάσεων η διεθνής τιμή του πετρελαίου μπορεί να “σκαρφαλώσει” πολύ υψηλότερα από τα 80 δολάρια το βαρέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ήδη, η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα από τις αρχές του 2019 έχει αυξηθεί πάνω από 10%, ενώ αναμένονται περαιτέρω ανατιμήσεις στις αντλίες εφόσον οι ΗΠΑ προχωρήσουν σε επιβολή κυρώσεων για όσους συνεχίζουν να αγοράζουν πετρέλαιο από το Ιράν.

Και σειρά έχουν τα διόδια...το κόστος διοδίων από Αθήνα για Θεσσαλονίκη ανέρχεται σε 31,25 ευρώ ενώ η επιστροφή θα κοστίσει άλλα 31,25 ευρώ.

Το κόστος διοδίων από Αθήνα για Πάτρα ανέρχεται σε 11,80 ευρώ και άλλα τόσα για την επιστροφή. Δηλαδή 23,60 ευρώ σύνολο.

Αν κάποιος θέλει να πάει από την Αθήνα στην Καλαμάτα τότε το κόστος των διοδίων ανέρχεται σε 13,95 ευρώ. Η επιστροφή θα κοστίσει άλλα 13,95 ευρώ.

Τυχεροί λοιπόν οι εναπομείναντες...